Gündem

Gaziantep Basketbol Süper Lig İçin Hazır: Play-off Etabına İddialı Başlangıç

Gaziantep Basketbol Süper Lig'e nasıl bir başlangıç yapacak? Play-off etabında ne gibi stratejiler izleyecek?

Gaziantep Basketbol Süper Lig İçin Hazır: Play-off Etabına İddialı Başlangıç
27-04-2024 09:18

Play-off Etabına Hazırlık

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezonu 57 puanla dördüncü olarak tamamlayan Gaziantep Basketbol, geçen sezon vedalaştığı Süper Lig'e yeniden yükselme planları yapıyor. Takım, play-off etabına galibiyetle başlamak ve ligde kalmak için tüm hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Yıldırım'dan Güçlü Mesajlar

Başantrenör Ali Yıldırım, play-off etabına girerken, genç oyuncu ağırlıklı bir kadroyla mücadele ettiklerini belirtti. Yıldırım, "Bu sezon genç oyuncularımızla önemli bir mücadele sergiledik. Sık sık karşılaştığımız sakatlıklar zorlayıcı oldu ama bu durum bizi daha da güçlendirdi." dedi. Ayrıca,

"Play-off etabının ilk maçında kaliteli ve yatırım yapan bir kulüple karşılaşacağız. Amacımız adım adım ilerlemek. Öncelikle kendi evimizde cumartesi günü mutlaka kazanmak istiyoruz,"

şeklinde konuştu.

Genel Menajer Dai'nin Hedefi

Genel Menajer Boray Dai ise Gaziantep şehrinin Süper Lig'e olan hazırlıklarını ve hak edişini vurgulayarak, "Gaziantep şehri Süper Lig'i hak ediyor. Takım olarak bu yılki performansımızla bunu kanıtlamaya hazırız," dedi. Dai'nin ifadeleri, takımın ligde kalıcı olma arzusunu güçlendiriyor.

Şanlıurfa'da Çocuk Dergileri Sergisi Açıldı

Halide Nusret Zorlu İlkokulu'nda düzenlenen çocuk dergileri sergisi, Şanlıurfa'da eğitimi ve kültürü ön plana çıkarıyor. Sergide, geçmişten günümüze çeşitli türlerde toplam 1200 çocuk dergisi sergileniyor. Serginin organizatörü öğretmen Halis Bozkurt, "Bu sergi ile çocuklarımıza kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz," dedi.

Sergiye katılan öğrencilerden Fatma Avcı ise, "Sergide birçok farklı çocuk dergisiyle tanışma fırsatı buldum. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER