Yaşam

Gaziantep İslahiye'de Korkunç Kaza: 9 Ölü, 11 Yaralı

İslahiye ilçesinde meydana gelen trajik kazada, bir beton tankerinin yolcu minibüsüne çarpması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Peki, bu kaza sırasında sürücüler neler yaşadı?

Gaziantep İslahiye'de Korkunç Kaza: 9 Ölü, 11 Yaralı
08-05-2024 09:26
GAZİANTEP

Gaziantep'in İslahiye ilçesi, geçtiğimiz günlerde feci bir trafik kazasına sahne oldu. Beton tankeri ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 9 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Kaza, yerel saatle sabah saatlerinde gerçekleşti.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Beton tankeri sürücüsü Mehmet Göğüş ve minibüs sürücüsü Latif Örs'ün ifadelerine göre, kaza sırasında farklı senaryolar ortaya çıktı. Göğüş, hızının 70-80 kilometre arasında olduğunu ve tansiyon hastası olduğunu belirterek, "Gözlerimin karardığını hatırlıyorum," dedi. Göğüş ayrıca, kazadan hemen önce ne alkol kullandığını ne de uykusuz olduğunu ifade etti.

Sürücünün Sağlık Durumu ve Kaza

Mehmet Göğüş, tansiyon, kalp ve şeker hastası olduğunu belirtti ve ilaçlarını düzenli olarak kullandığını söyledi. Göğüş, "Narlı ilçesinden yola çıktıktan sonra Gözlücek mevkiine geldiğimde aniden gözlerimin karardığını ve ardından ne olduğunu hatırlamadığını" ifade etti.

Diğer Sürücünün Gözünden Kaza Anı

Minibüs sürücüsü Latif Örs ise, beton mikserinin aşırı hızla geldiğini ve "kamyonun lastiklerinin yerden kesilerek adeta uçtuğunu" belirtti. Örs, kaza anında durumu fark edip minibüsü sağa doğru kırdığını, ancak yine de çarpışmanın kaçınılmaz olduğunu aktardı.

- Minibüs Sürücüsü Latif Örs "Kaza anında her şey çok hızlı gelişti. Karşı şeritten gelen kamyonun hızı ve kontrolsüz hareketi nedeniyle kaçmamız mümkün olmadı."  İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER