Spor

Şanlıurfa Derbisinin Galibi Siverek Belediyespor Oldu

Bölgesel Amatör Lig'in heyecan dolu mücadelesinde Siverek Belediyespor, Viranşehir Belediyespor'a karşı kritik bir galibiyet elde etti. Peki, bu heyecan dolu maçta neler yaşandı? Detaylar Haberimizde

Şanlıurfa Derbisinin Galibi  Siverek Belediyespor Oldu
06-05-2024 08:55
ŞANLIURFA

Maç Öncesi: Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu'nda Beklentiler Yükseldi

Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan maç, taraftar gruplarının yoğun ilgisiyle başladı. Şanlıurfa derbisi olarak bilinen bu karşılaşmada, Bölgesel Amatör Lig lideri Viranşehir Belediyespor, Siverek Belediyespor'un misafiri oldu.

İlk Yarı: Siverek'in Mücadelesi

Maçın ilk yarısı kıran kırana geçti. Kırmızı-Siyahlı ekip Siverek Belediyespor, soyunma odasına 1-0 yenik olarak gitmek zorunda kaldı. İlk yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen Viranşehir Belediyespor, üstünlüğü yakaladı ve ilk golü atan taraf oldu.

İkinci Yarı: Siverek Belediyespor'un Dönüşü

Siverek Belediyespor, ikinci yarıya daha hızlı ve etkili bir oyunla başladı. 55. dakikada Adem Karahan'ın ayağından gelen gol ile maçta eşitlik sağlandı. Maç boyunca Siverek taraftarları takımlarına destek vermeye devam etti.

Maçın Kader Anı: Semih Ekmen'in Golü

Siverek Belediyespor, 53. dakikada kaptan Semih Ekmen'in golüyle maçta öne geçti. Viranşehir Belediyespor defansının bir anlık hatasını değerlendiren Ekmen, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

Maç Sonucu: Siverek Belediyespor'un Zaferi

Maçta başka gol olmayınca Siverek Belediyespor, Viranşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyet, takımın Bölgesel Amatör Lig'deki iddiasını güçlendirdi.

Maç Sonrası Açıklamalar

Maçın ardından konuşan Kırmızı-Siyahlı futbolcu Mert Gün, takımı adına galip gelmenin mutluluğunu dile getirdi ve maç boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etti. Haber Zafer AĞIRMATLI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER