Eğitim

Vali Şıldak’tan Eğitime Vurgulu Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okulları ziyaret ederek eğitimde kaliteyi nasıl artırabileceğimize dair önemli mesajlar verdi. Peki, eğitimin amacı nedir ve bizl...

Vali Şıldak’tan Eğitime Vurgulu Ziyaret
12-10-2023 10:14

Haliliye'de Okul Ziyareti

Haftanın ilk iş gününde Haliliye ilçesine ziyarette bulunan Vali Şıldak, Prof. Abdülkadir Karahan İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu. İstiklal Marşı'nın okunması esnasında öğrencilere eşlik eden Vali, sınıf ziliyle birlikte çocuklarla ‘Hayat Bilgisi’ dersine katıldı.

Öğrencilere Verdiği Mesaj

Küçük öğrencilere hayallerindeki mesleği sorarak başladığı sohbetinde Vali Şıldak, eğitimin sadece mesleki hayat için değil, aynı zamanda iyi bir insan olabilmek için de alındığını vurguladı.

“ Eğitim, ailesine, çevresine, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler olma yolunda bir rehberdir. Aldığınız eğitimle topluma faydalı olamıyorsanız, o eğitim amacına ulaşmamış demektir.”

ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerle Görüşme

Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, eğitime verdiği değeri bir kez daha vurguladı. Her hafta okul ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Vali,

“Öğretmenlerimizden çocuklarımız adına çok şey bekliyoruz. Onların iyi yetişmeleri sizlerin çabalarına bağlı. Eğitimin her yönüyle gelişmesi için çalışıyoruz.”

şeklinde konuştu.

Velilerle Buluşma

Okul ziyaretinin sonunda, okul bahçesinde bekleyen velilerle de kısa bir sohbet gerçekleştiren Vali Şıldak, eğitimde iş birliğinin önemine dikkat çekti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER