Gündem

Uludere'nin Çoban Sporcusux

Çobanlık yaparken de futbol antrenmanlarına devam eden Ender Sağım, keşfedilmek için ne yapmalı?

Uludere'nin Çoban Sporcusux
23-05-2024 09:15
ŞIRNAK

Çift Hayat Yaşayan Genç Yetenek

Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşayan Ender Sağım, gündüzleri çobanlık yaparken, boş vakitlerini futbol oynamaya adıyor. Genç yetenek, zorlu koşullarda dahi antrenman yapmaktan geri kalmıyor. Ender'in hikayesi, futbol tutkusunun sınırları zorlayışını gözler önüne seriyor.

Ailenin En Küçüğü ve En Hırslısı

Ender, sekiz kardeşin en küçüğü olarak, sıkı bir disiplinle kendini geliştiriyor. Futbolcu olma hayali, onu dağlarda ve yaylalarda sürekli antrenman yapmaya itiyor. Genç futbolcu, her türlü zorluğa rağmen büyük takımlarda oynama hayalini besliyor.

"Günde iki saat çalışıyorum. Futbolcu olmak istiyorum. Köyüme ve milletime destek olmak istiyorum." - Ender Sağım

Baba Destekliyor, Oğul Hayal Peşinde

Ender'in babası Kadir Sağım, oğlunun futbol yeteneğinin farkında ve onun profesyonel bir futbolcu olarak keşfedilmesini umuyor. Baba Sağım, oğlunun antrenmanlarına olan bağlılığını ve yeteneğini gururla anlatıyor.

Genç Yeteneğin Günlük Rutini

Ender her gün, okuldan veya çobanlık görevlerinden arta kalan zamanlarda düz bir arazi bulup futbol çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatı değerlendirerek, hayvanları otlatırken bile futbol oynayacak alanlar arıyor.

Ender Sağım'ın Geleceği

Profesyonel bir futbolcu olma arzusuyla dolu olan Ender, yeteneğinin keşfedilmesini sabırsızlıkla bekliyor. Gelecek vadeden bu genç yetenek, belki de bir gün Türk futbolunun parlak yıldızlarından biri olacak. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER