Spor

Şanlıurfalı Öğrenciler Türkiye Badminton Turnuvasına Katılacak

Suruçlu öğrenciler, Türkiye genelinde başarılarını nasıl gösterdi?

Şanlıurfalı Öğrenciler Türkiye Badminton Turnuvasına Katılacak
07-05-2024 08:40
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'yı Temsil Eden Gençler

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Şehit Ümit Çelik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, badminton alanındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Öğrenciler, önce kent genelinde ardından da bölgede birinci olarak, Türkiye Badminton Turnuvası'na katılma hakkı kazandı.

Gurur Dolu Anlar

Suruçlu öğrenciler, Türkiye Badminton Turnuvası'na katılmanın sevincini yaşarken, bu başarının gururu bütün okulu ve ilçeyi sardı. Peki, öğrenciler bu başarıyı nasıl yakaladı? Turnuva sürecinde karşılaştıkları zorluklar neydi?

Öğretmenlerden ve Müdürden Destek

Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmethan Özdemir, turnuvada emeği geçen öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Özdemir, öğrencilerin başarılarını artırmak için öğretmenlerin ve okul yönetiminin elinden geleni yaptığını belirtti.

"Bu başarının arkasında özverili bir ekip çalışması var. Öğrencilerimiz, öğretmenleriyle birlikte büyük bir azimle çalıştı."

Suruçlu öğrencilerin Türkiye Badminton Turnuvası'ndaki performansı, tüm Şanlıurfa halkı tarafından merakla bekleniyor. Bu genç yetenekler, ülke genelinde neler başarabilecek? AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER