Spor

Şanlıurfalı Dart Sporcularının Hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Şanlıurfa'nın Gururu: İspanya'da Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası

Şanlıurfalı Dart Sporcularının Hedefi Avrupa Şampiyonluğu
07-05-2024 13:36
ŞANLIURFA

Gençler Kategorisinde Birinci Olan Şanlıurfalı Milli Sporcular, Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Antalya Kemer’de düzenlenen 5. Ayak Ustalar Dart Turnuvası'nda Gençler kategorisinde birinci olan Milli Takım Sporcusu Sevda Nur Gürcü ve Süleyman Can Durmuş, heyecanla İspanya'da düzenlenecek olan Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyorlar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Gençlik Merkezi'nde Dart yarışmalarına katılarak elde ettikleri başarılarla Milli Takım'a seçilen Gürcü ve Durmuş, Şanlıurfalıların gurur kaynağı olmaya devam ediyorlar.

Haziran Ayında İspanya’da Büyük Mücadele: Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası

Sevda Nur Gürcü ve Süleyman Can Durmuş, Antalya’daki zaferin ardından gözlerini İspanya'ya çevirdiler. Haziran ayında gerçekleşecek olan Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası'na katılmak için gün sayan Gürcü ve Durmuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'nde sıkı bir şekilde antrenman yapıyorlar. Bu büyük turnuva öncesinde hedeflerini belirleyen sporcular, şampiyonluk için azimle çalışıyorlar.

Temmuz'da Letonya'da Devam Ediyor: Gençler Çelik Uçlu Avrupa Dart Şampiyonası

İspanya'daki heyecanın ardından Temmuz ayında Letonya'da düzenlenecek olan Gençler Çelik Uçlu Avrupa Dart Şampiyonası'na katılacak olan Gürcü ve Durmuş, uluslararası alanda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Şanlıurfa’yı En İyi Şekilde Temsil Etmek

İspanya'da ve Letonya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonaları öncesinde konuşan Süleyman Can Durmuş, hedeflerini net bir şekilde dile getirdi. "İspanya'da elektronik dart şampiyonasına katılacağım. Ardından Letonya'da düzenlenecek olan Gençler Çelik Uçlu Avrupa Dart Şampiyonası'na katılacağım ve orada bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum" dedi. Aynı şekilde Sevda Nur Gürcü de, "Hedefim İspanya ve Letonya'da en iyi dereceyi alıp Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek. Milli takım seçmelerinde şampiyon olarak döndüm ve bu hedefe ulaşmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Antrenörün Gözünden: Hazırlıklar

Dart Antrenörü Halil Durmuş, sporcuların İspanya ve Letonya'daki Avrupa Şampiyonaları'na en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti. Güçlü bir ekip ruhuyla antrenmanlara devam eden Gürcü ve Durmuş'un, uluslararası platformda başarılı olacaklarına olan inancını dile getirdi.

Avrupa Şampiyonaları öncesinde Şanlıurfa'yı temsil edecek olan Sevda Nur Gürcü ve Süleyman Can Durmuş, büyük bir heyecanla hazırlıklarını sürdürüyorlar. İspanya ve Letonya'da yapılacak olan şampiyonalarda başarılarıyla adlarını duyurmayı hedefliyorlar.Haber Zafer AĞIRMATLI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER