Yaşam

Otobüsün Yayaya Çarpma Anı Kameralara Yansıdı

Yaşlı Adamın Talihsiz Kazası Nasıl Gerçekleşti?

Otobüsün Yayaya Çarpma Anı Kameralara Yansıdı
06-05-2024 13:30
ADIYAMAN

Adıyaman'da, Atatürk Caddesi Sümer Meydanı yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 71 yaşındaki İbrahim Şahan, Abuzer T. idaresindeki şehir içi yolcu otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı. Bu trajik olayın detayları neler?

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Anlar

Kaza, bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, yaşlı adamın yolun karşısına geçmeye çalışırken otobüsün hızla çarpması sonucu yere yığıldığı ve sonrasında olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan İbrahim Şahan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"Kazanın şiddetiyle yere yığılan İbrahim Şahan, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hemen hastaneye kaldırıldı." - Olay yerinden bir görgü tanığı

Kazanın Ardındaki Soru İşaretleri

Kaza anını görenler, olayın nasıl gerçekleştiği ve otobüs şoförünün bu duruma nasıl tepki verdiği konusunda sorular sormaya başladı. Otobüs şoförü Abuzer T.'nin hatalı mı olduğu, yoksa kazanın talihsiz bir kaza mı olduğu soruları kazanın ardından merak konusu oldu.

Kazayla ilgili soruşturma hala sürüyor. Bu soruşturma, kazanın arkasındaki gerçeği ortaya çıkarabilecek mi? İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER