Spor

Okulları öğrencileri Türkiye Yüzme Şampiyonası’na gidiyor

SANKO Okulları öğrencileri, yüzme yarışmasında elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Peki, hangi yarışmada hangi başarıları elde ettiler?

Okulları öğrencileri Türkiye Yüzme Şampiyonası’na gidiyor
14-11-2023 21:30

SANKO Okulları Öğrencileri Yüzme Yarışmasında Başarı Elde Etti

Tuna Karakuş ve Azra Aksoy Başarılarıyla Parlıyor

SANKO Okulları öğrencilerinden Tuna Karakuş, 50 metre Kurbağalama ve Serbest Stilde A barajını geçerek, 100 metre Kurbağalama ve Serbest Stilde B barajını aşmayı başardı. Diğer bir öğrenci Azra Aksoy ise 50 metre Serbest Stilde A barajını, 100 metre Serbest ve Sırtüstü Stilde B barajını aşarak büyük bir başarı elde etti.

12 Yaş Türkiye Şampiyonası'na Katılma Hakkı Kazandılar

Bu büyük başarının ardından Tuna Karakuş ve Azra Aksoy, 1-3 Aralık 2023 tarihlerinde Denizli'de düzenlenecek olan "12 Yaş Türkiye Şampiyonası"na katılma hakkı elde ettiler. Bu önemli organizasyonda SANKO Okulları'nı başarıyla temsil edecekler.

SANKO Okulları Genel Müdürü Gurur Duydu

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin bu başarılarıyla gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmenleri Meltem Kalkan ile Mehmet Ali Karakuş'u da tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

"SANKO Okulları öğrencileri, yüzme yarışmasında elde ettikleri başarılarla geleceğin yıldızları olarak parlıyor."

SANKO Okulları öğrencileri, spor alanındaki başarılarıyla adlarından sıkça söz ettiriyor. 12 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda gösterecekleri performans merakla bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER