Gündem

Öğrenciler Yılın Kareleri 2023 Oylamasına Katıldı

Hasankeyf'te Lise Öğrencileri, AA'nın "Yılın Kareleri 2023" Oylamasına Heyecanla Katıldı

Öğrenciler Yılın Kareleri 2023 Oylamasına Katıldı
13-01-2024 12:01

Öğrenciler, Yılın Kareleri 2023 Oylamasında Göz Alıcı Fotoğrafları İnceledi

Hasankeyf Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye ve Dünya gündemini etkileyen, uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan 147 fotoğrafı incelemek için heyecanla "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı. Bu oylama, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenleniyor ve 2023 yılının en etkileyici fotoğraflarını seçmeye odaklanıyor.

Öğrenciler Farklı Kategorilerdeki Fotoğraflara Oy Kullandı

"Haber" kategorisindeki Yair Palti'nin "S.O.S", "Çevre ve Yaşam" kategorisindeki Mostafa Alkharouf'un " İlk kıblede namaz", ve "Spor" kategorisindeki Fatemeh Bahrami'nin "Engel tanımayan" fotoğrafına oy veren 10. sınıf öğrencilerinden Damla Avanaş, ayrıca bu yıla özel eklenen " Deprem: Umut" kategorisindeki Adsız Günebakan'ın "Umudun simgeleri" fotoğrafına ve İsrail yönetiminin savaş suçu niteliğindeki saldırılarından hakkında delil kabul edilerek tarihe not düşen " Gazze: Kanıt" kategorisindeki Ali Jadallah'ın "Hayat kalkanı" fotoğrafına da oy verdi.

Öğrenciler Fotoğrafların Etkileyiciliğini Vurguladı

Avanaş, fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu söyledi ve bu deneyimi paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Oylamaya katılan 9. sınıf öğrencilerinden Muhammed Sait Şimşek ise fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu belirtti ve bu oylamaya katılmaktan mutlu olduğunu vurguladı.

Diğer Öğrenciler de Beğendikleri Fotoğraflara Oy Verdi

Diğer 9 öğrenci de 5 farklı kategoriden beğendikleri fotoğraflara oy verdi ve bu oylamaya katılarak Yılın Kareleri 2023'ün belirlenmesine katkı sağladılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER