Yaşam

HÜDAPAR Siverek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak'tan Esnaf Ziyareti

Siverek'te Birlik ve Dayanışma Mesajı: HÜDAPAR İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak'tan Esnaf Ziyaretleri. Peki, Ziyaretlerin Ardında Yatan Mesaj Ne?

HÜDAPAR Siverek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak'tan Esnaf Ziyareti
25-11-2023 10:08

Siverek HÜDAPAR İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak, Cuma namazının ardından kent merkezinde bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaretler, hem yerel esnaf ile birebir iletişim kurma hem de güncel meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunma amacı taşıyordu.

Esnafla Sıcak Diyaloglar ve Karşılıklı Destek Mesajları

Başkan Sımak, ziyaretler sırasında esnafla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Kendilerine işlerinde başarılar dileyerek, esnafın sorunlarını dinledi ve destek mesajları verdi. Bu diyaloglar, yerel yöneticiler ile esnaf arasındaki bağların kuvvetlenmesine olanak tanıyor.

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Eylemleri Kınandı

Abdurrahim Sımak

"Bu bir insanlık zulmüdür, bu zulmü durdurmak ve Gazze'deki halkın içinde bulunduğu vahşeti sonlandırmak gerekmektedir. Sadece Türkiye'nin bu vahşeti dile getirmek yetmiyor, tüm İslam devletlerinin buna dur demesi gerektiğini belirtmek isterim. Rabim bu vahşeti, bu soykırımı ve bu zulmü bir an evvel sonlandırsın." - 

Başkan Sımak, ziyaretlerinde İsrail’in Gazze’ye yönelik eylemlerini de gündeme getirdi. Esnaflarla bu konuyu tartışarak, İsrail'in eylemlerini kınadı ve bu durumun bir insanlık zulmü olduğunu vurguladı.

Toplumsal Dayanışma ve Kardeşlik Vurgusu

Bu ziyaretler, Siverek'te toplumsal dayanışma ve kardeşliğin güçlendirilmesine katkıda bulunuyor. Esnaf ve yerel yönetimler arasındaki bu tür etkileşimler, toplumsal yapının sağlam temeller üzerine inşa edilmesine yardımcı oluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER