Gündem

GKV Özel İlkokulu'ndan 60. Yıl Mezunlarının Coşkulu Kep Töreni

Geleceğin Aydınlık Yıldızları GKV'de Nasıl Yetişiyor?

GKV Özel İlkokulu'ndan 60. Yıl Mezunlarının Coşkulu Kep Töreni
22-05-2024 17:30
GAZİANTEP

Bir Mezuniyet Töreninden Daha Fazlası

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlkokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezunlarını 60. kuruluş yılında düzenlenen törenle uğurladı. Tören, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'un katılımıyla, öğrenci ve öğretmenlerin duygusal anlarına sahne oldu. İlkokuldan mezun olan 97 öğrenci, geleceğe ilk adımlarını atmış oldular.

Önemli Konuklar ve Renkli Gösteriler

Törene, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz gibi önemli isimler katıldı. Öğrencilerin dans şovları ve müzik performansları, gecenin göz alıcı anlarını oluşturdu. Bu performanslar, öğrencilerin sadece akademik değil, sanatsal yeteneklerinin de geliştirildiği bir eğitim sürecinin ürünüydü.

Eğitimde İz Bırakan Sözler

Okul Müdürü Ali Dirgen, törende yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerini vurgulayarak, öğrencilere ilim ve irfanla donanmış, aydınlık bir Türkiye için çalışmaları gerektiğini hatırlattı. Dirgen, öğrencilere hitaben, "Aydınlık yarınlarımız, çağdaş ve mutlu bir dünyanın güvencesisiniz" dedi ve onlara aklın ve bilimin ışığında ilerlemeleri tavsiyesinde bulundu.

"Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecekte de gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olmasını sağlayacaksınız. Sizler, bu ülkenin en değerli varlıkları olarak, her zaman bilimin ve sevginin izinden gidin." - Okul Müdürü Ali Dirgen

Mezunlar ve Gelecek Vizyonu

GKV Özel İlkokulu'nun mezunları, kurumun 60 yıllık köklü eğitim geleneğinin bir parçası olarak, gelecekte Türkiye'yi modern dünyada ileri taşıyacak bireyler olarak yetiştiriliyor. Mezunlar, okulun ve Türkiye'nin gelecekteki liderleri olarak görülüyorlar. Mezunlar adına konuşma yapan Mehmet Başar Arslan, GKV'nin sunduğu imkanlar için teşekkür etti ve okulun parçası olmaktan duyduğu gururu ifade etti.

GKV'nin Emekliye Ayrılan Öğretmenine Veda

Emekliye ayrılan Ayla Atay, törende duygusal bir konuşma yaparak öğrencilere veda etti. Atay, GKV Özel Okulları'nda geçirdiği çalışma yıllarının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti ve yeni mezunlara geleceklerinde başarılar diledi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER