Yaşam

Gaziantep'te Feci Kaza: Ölenlerin Cenazeleri Yakınlarına Teslim Edildi

Hayatını Kaybedenlerin Çoğu Kadın

Gaziantep'te Feci Kaza: Ölenlerin Cenazeleri Yakınlarına Teslim Edildi
07-05-2024 12:00
GAZİANTEP

Beton Tankeri ve Yolcu Minibüsü Çarpıştı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meydana gelen kazada, beton tankerinin karşı şeride geçip bir yolcu minibüsüne çarpması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti. 1'i ağır 11 kişinin de yaralandığı bu feci kazada hayatını kaybedenlerin 8'inin kadın olması dikkat çekti. Bu trajik kazanın detayları neler?

Beton Tankeri Karşı Şeride Geçti

Olay, İslahiye ilçesi Hassa karayolu Ağabeyi mevkiinde meydana geldi. Hatay’ın Hassa ilçesi yönünden Gaziantep’in İslahiye ilçesine gitmekte olan beton tankerinin sürücüsü Mehmet G., direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bu sırada İslahiye'den Hassa'ya gitmekte olan Latif Örs yönetimindeki yolcu minibüsüne çarptı. Bu kazanın ardında ne gibi ihmal veya hatalar yatıyor?

"Kazada hayatını kaybedenlerin çoğunun kadın olması ve aralarında 4 öğrencinin bulunması, trajedinin boyutunu daha da artırdı."

Cenazeler Yakınlarına Teslim Edildi

Kazada hayatını kaybeden 9 kişiden 8'inin kadın olduğu öğrenildi. Ölenlerin arasında 4 öğrenci de bulunuyor. Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Yaralanan 11 kişinin tedavileri devam ediyor. Bu tür kazaların önlenmesi için ne gibi önlemler alınmalı? İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER