Spor

Gaziantep'te Erikçe Ormanı'nda Keyifli Macera Parkı Deneyimi

Gaziantepliler, Erikçe Macera Parkı’nda Sıra Dışı Etkinliklerle Keyifli Vakit Geçiriyor

Gaziantep'te Erikçe Ormanı'nda Keyifli Macera Parkı Deneyimi
03-05-2024 18:00
GAZİANTEP

Kampın Başlangıcı: Oryantasyon ve Eğitim

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Erikçe Ormanı’nda oluşturulan macera parkı, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Kamp alanına gelenler, öncelikle kamp liderleri eşliğinde alan hakkında bilgilendiriliyor ve oryantasyon eğitimi alıyorlar.

Çeşitli Aktivitelerle Dolu Program

Macera parkında geleneksel oyunlarla birlikte okçuluk, tırmanma, bisiklet, yüksek aktivite parkurları, voleybol, futbol ve ip parkuru gibi çeşitli etkinlikler yer alıyor. Bu aktiviteler, ziyaretçilerin stres atmasını ve doğayla iç içe eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Doğayla İç İçe Oyunlar ve Sosyal Sorumluluk

Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen oyunlarda, yüksek aktivite parkurlarında engelleri aşmak ve hedeflere ulaşmak için ziyaretçiler heyecan dolu anlar yaşıyor. Ayrıca kamp süresince toplumda farkındalık oluşturmak adına doğa temizliği gibi sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştiriliyor.

Katılım ve Başvuru Bilgileri

Yıl boyunca yetişkinlere ve öğrencilere hizmet veren Erikçe Macera Parkı’na katılmak isteyenler, Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden başvuru yapabiliyorlar. Kamp süresince aileler de katılım sağlayabiliyor ve çocuklar için özel yatılı kamplar düzenleniyor.

Aileler İçin Özel Programlar

15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında aileler, hafta sonları kampa katılabilirken, hafta içlerinde 8-15 yaş aralığındaki çocuklar için özel yatılı kamplar düzenleniyor. Bu programlar, hem ailelere hem de çocuklara doğayla iç içe eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunuyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER