Spor

Gaziantep ALG Spor, Galatasaray Maçına Hazırlanıyor

Kritik Maçta Gaziantep ALG Spor'dan Büyük Beklentiler

Gaziantep ALG Spor, Galatasaray Maçına Hazırlanıyor
03-05-2024 17:00
GAZİANTEP

Şampiyonluk Mücadelesinde Galatasaray'a Karşı

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin son haftasında, Gaziantep ALG Spor, 5 Mayıs Pazar günü saat 14.00'da şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile karşılaşacak. Kritik maç öncesi Gaziantep ekibinde, Teknik Direktör Hilmi Bugüner yönetiminde hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Takımda moraller yüksek, hedef sezonu galibiyetle tamamlamak.

Son Dönem Formu ve Hedefler

Sarı-grili takım, teknik ekip değişikliğinin ardından çıktığı son 5 maçı da kazandı. Galatasaray'a karşı deplasmanda oynayacak olan Gaziantep ALG Spor, zorlu maçta rakibini yenerek sezonu galibiyetle bitirmeyi ve ligi ilk 4 içinde tamamlamayı hedefliyor.

Takım Başkanı Gözcü'den Açıklamalar

"Bu sezon bizim adımıza çok şanssızlıklarla geçti. Bu sezondan gereken dersi çıkarıp yeni sezonda yine şampiyonluk mücadelesi veren bir takım ortaya çıkaracağız."

Gaziantep ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, yoğun bir tempoda Galatasaray maçına hazırlandıklarını belirterek, sezonun zorluklarına rağmen takımdan umutlu olduklarını vurguladı. Takımın sahaya kendi prestijini korumak için çıkacağını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Şampiyonluk Hesapları İlgilendirmiyor

Gözcü, Galatasaray’ın şampiyonluk hedefi hakkında, "Tabii kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp kendi futbolumuzu ortaya koyacağız ve kendi prestijimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Teknik Kadrodan Beklentiler

Gaziantep ALG Spor, teknik direktör değişikliğinin ardından gösterdiği çıkışı Galatasaray maçında da sürdürmek istiyor. Teknik kadro, takımın moralini yüksek tutarak zorlu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Sezon Sonu Değerlendirmeleri

Takım yönetimi, sezonun sona ermesiyle birlikte yeni sezon için hazırlıklara başlamayı planlıyor. Bu yıl yaşanan şanssızlıklardan ders çıkarılarak, gelecek sezonun şampiyonluk hedefiyle başlaması için çalışılacak. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER