Gündem

GAÜN Hastanesi'nde Ameliyatsız Tedavi Devrimi

Anjiyo Yöntemiyle Hastalıklara Elveda Demek Mümkün mü?

GAÜN Hastanesi'nde Ameliyatsız Tedavi Devrimi
22-05-2024 18:00
GAZİANTEP

Ameliyatsız Tedavinin Yükselişi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi'nde uygulanan anjiyo yöntemi, cerrahi müdahale gerektirmeden birçok hastalığın tedavisinde başarı sağlıyor. Girişimsel Radyoloji Ünitesi, bu yöntemle prostat, rahim miyomları ve hemoroid gibi yaygın sağlık sorunlarına çözüm sunuyor.

Ameliyatsız Çözümlerin Avantajları

GAÜN Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Kervancıoğlu, anjiyo tedavisinin birçok avantajını vurguluyor. Hastalar, bu yöntemle daha kısa sürede sağlıklarına kavuşuyor ve cerrahi müdahalenin getirdiği komplikasyonlardan kaçınıyor.

"Bu tedaviyle, hem prostat hem de rahim miyomlarında, ilgili organın atardamarına girilerek damar tıkama işlemi yapılıyor. Bu işlemle organların kanlanması azaltılarak, boyutlarının küçülmesi sağlanıyor." - Prof. Dr. Selim Kervancıoğlu

Yeni Uygulamalar ve Genişleyen Tedavi Yelpazesi

Prof. Dr. Kervancıoğlu, GAÜN Hastanesi'nde yıllardır başarıyla uygulanan anjiyo yönteminin miyom ve prostat tedavisinin yanı sıra, son zamanlarda hemoroid tedavisinde de kullanılmaya başlandığını belirtiyor. Anjiyo ile hemoroid tedavisi, hastaların aynı gün taburcu olmalarını ve hemen normal yaşantılarına dönmelerini sağlıyor.

Hemoroid Tedavisinde Anjiyo Yöntemi

Prof. Dr. Selim Kervancıoğlu, hemoroid tedavisinde anjiyo yönteminin nasıl uygulandığını açıklıyor: "Hemoroidin bulunduğu bölgedeki damarlara ulaşarak kan akışını kesiyoruz. Bu sayede hemoroidin kanla dolması engelleniyor ve hastalar şikayetlerinden kurtuluyor."

GAÜN Hastanesi'ndeki Anjiyo Tedavisi Hakkında Daha Fazla Bilgi

Girişimsel Radyoloji Ünitesi, GAÜN Hastanesi'nde anjiyo ile tedavi edilen hastalıkların çeşitliliğini ve bu yöntemin sağladığı faydaları her geçen gün artırmaktadır. Hastaların ameliyat gereksinimini ortadan kaldıran ve hızlı iyileşme süreci sunan bu yöntem, bölgede benzeri az bulunan bir tedavi seçeneği olarak öne çıkıyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER