EÄŸitim

Erasmus+ Fırsatları RrasmusDays Etkinliğinde Tanıtıldı

Erasmus+ programının avantajları nelerdir ve HKÜ'deki ErasmusDays etkinlikleri ile öğrencilere ne mesajlar verildi?

Erasmus+ Fırsatları RrasmusDays Etkinliğinde Tanıtıldı
17-10-2023 19:30

Erasmus+Days Etkinlikleri ile Öğrencilere Erasmus+ Tanıtıldı

Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden Erasmus+ Tanıtımı

Erasmus+ programının daha geniş kitlelere ulaşabilmesi adına Uluslararası İlişkiler Ofisi, ErasmusDays etkinlikleri düzenledi. Etkinlik, ağaç dikimiyle start aldı ve Erasmus+ deneyimlerinin paylaşıldığı bir serginin açılmasıyla devam etti. Program kapsamında öğrencilere uluslararası öğrenci değişim fırsatları tanıtıldı. Aynı zamanda deneyim sunumları, paylaşımlar ve bilgi yarışmasıyla öğrencilerin katılımı teşvik edildi.


YTÜ Rektörü'nden Öğrencilere Erasmus+ Tavsiyesi

"Bu heyecanı yaşamanız gerekiyor, Avrupa sizden çok şey öğrenecek. İyi ki varsınız, ışığınız hep parlasın ve Avrupa’yı aydınlatsın."

Etkinliğe katılan YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, bu sözlerle öğrencilere Erasmus+ programından yararlanma konusundaki düşüncelerini aktardı.


HKÜ Rektörü Dereli'den Erasmus+ Yorumu

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli etkinlik kapsamında yaptığı konuşmada, Erasmus+ programının öğrencilere kattığı değerlere dikkat çekti. Dereli, programın öğrencilere uluslararası tecrübe kazandırmanın yanı sıra farklı kültürlerle tanışma fırsatı sunduğunu vurgulayarak, "Erasmus+ programları çerçevesinde gittiğiniz ülkelerde kendinizi, ülkemizi, bayrağımızı ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize eminim. Bu deneyimi en iyi şekilde değerlendirmek ve bu fırsatı iyi kullanmak çok önemli. Hepinize keyifli ve başarılı bir Erasmus deneyimi yaşamanızı dilerim" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER