Gündem

Dr. Esma Özdemir Anayurt Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde Göreve Başladı

Yeni Tıbbi Biyokimya Uzmanı Hastaneye Ne Katacak?

Dr. Esma Özdemir Anayurt Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde Göreve Başladı
07-05-2024 18:00
ADIYAMAN

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesindeki Gölbaşı Devlet Hastanesi, yeni Tıbbi Biyokimya Uzmanı Dr. Esma Özdemir Anayurt'u kadrosuna ekleyerek sağlık hizmetini nasıl geliştirmeyi hedefliyor? Anayurt, 115. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Nisan ayı itibariyle göreve başladı.

Dr. Esma Özdemir Anayurt'un Eğitim ve Kariyer Yolculuğu

Tıbbi Biyokimya alanında uzmanlaşmış olan Dr. Esma Özdemir Anayurt'un kariyer hikayesi nasıl şekillendi? 1996 yılında Konya'da doğan Anayurt, Aksaray Fen Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistanlık eğitimini tamamladı.

Hastane Yönetiminin Yeni Uzmandan Beklentileri Neler?

Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Çatal, yeni atanan doktorların hastanenin sağlık hizmetlerine nasıl katkı sağlayacağına dair şu açıklamalarda bulundu: "Adıyaman ve ilçelerde sağlık alanında adımızdan söz ettirmek ve hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için her geçen gün sağlıktaki kalite çıtamızı biraz daha yukarı çekmek için çaba gösteriyoruz. Atanan hekimlerimizle birlikte hekim kadrolarımız güçlenerek sürekli daha ileriye taşımak için el birliğiyle hizmet sunmaya çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarıma ve sağlık ordumuza emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum." İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER