Sağlık

Diyarbakır'da "2. Pediatrik Kardiyak Yoğun Bakım Çalıştayı" Düzenlendi

Çalıştayda Hangi Sorular Ele Alındı?

Diyarbakır'da "2. Pediatrik Kardiyak Yoğun Bakım Çalıştayı" Düzenlendi
07-05-2024 09:06
DİYARBAKIR

Çalıştayın Amacı ve Katılımcıları

Diyarbakır'da düzenlenen "2. Pediatrik Kardiyak Yoğun Bakım Çalıştayı", hangi uzmanları ve disiplinleri bir araya getirdi? Türk Pediatrik Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi Derneği, Türk Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneği ile Türk Neonatoloji Derneğinin destekleriyle düzenlenen çalıştayda, 50 hekimin katılımıyla önemli konular masaya yatırıldı.

Çalıştayın İçeriği ve Ana Temaları

Çalıştay süresince ne tür bilgilendirme sunumları yapıldı ve hangi konular tartışıldı? Gerçek zamanlı olgu takipleri ve yoğun bakım hasta vizitleri ile katılımcılar hangi tecrübeleri paylaştı?

Disiplinler Arası Dayanışma ve Tecrübe Paylaşımı

Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Bedri Aldudak'ın vurguladığı gibi, çalıştayın amacı nedir ve nasıl bir dayanışma ortamı yaratıldı? Tecrübeler paylaşılırken, genç meslektaşlar ve asistan hekimlerle hangi hedeflere odaklanıldı?

 Doç. Dr. Bedri Aldudak "Ülkemizin önde gelen Çocuk Kalp merkezlerinden değerli hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz çalıştay ile genç meslektaşlarımızla ve bu alana ilgi duyan asistan hekimlerimizle tecrübe paylaşımını sağlayarak disiplinler arası dayanışmayı artırarak, sunulan hizmetlerin niteliğini arttırmayı hedeflemekteyiz." - AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER