Politika

DEM Parti Eş Genel Başkanları Diyarbakır ve Mardin'de Ziyaretlerde Bulundu

DEM Parti'nin Diyarbakır ve Mardin Ziyaretleri: Neler Yaşandı?

DEM Parti Eş Genel Başkanları Diyarbakır ve Mardin'de Ziyaretlerde Bulundu
06-05-2024 09:09
DİYARBAKIR

Diyarbakır Ziyareti: Belediye Başkanlarıyla Görüşme

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında neler yaşandı?

"Makamda gerçekleşen görüşmede konuşan Hatimoğulları, seçimi kazanan belediye başkanlarına görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Belediye başkanlarına kolaylık dileyen Hatimoğulları, belediye yönetimi ve meclis üyeleriyle, demokratik ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla halka en iyi hizmeti sunmaya çalışacaklarını söyledi. Bakırhan da Kürtçe, belediye başkanlarını kutladıklarını belirtti."

Mardin Ziyareti: Kültürel ve Dini Diyalog

DEM Parti Eş Genel Başkanları, Mardin Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti. Ziyaretin ardından neler yaşandı?

"Makamda gerçekleşen görüşmenin ardından beraberlerinde Belediye Başkanı Türk ile merkez Artuklu ilçesindeki tarihi Kırklar Kilisesine geçen Hatimoğulları ve Bakırhan, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen ve Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz ile görüştü, Paskalya Bayramı'nı kutladı."

Kültürel Çeşitlilik ve Barış Mesajı

Mardin ziyareti sırasında DEM Parti Eş Genel Başkanları tarafından hangi önemli mesajlar verildi?

"Hatimoğulları, Mardin'de bulunmanın kendileri için çok anlamlı ve değerli olduğunu belirterek, Türkiye'nin nadide kentlerinden biri olan Mardin'de barış ve huzur içinde yaşamayı arzuladıklarını vurguladı. Metropolit Özmen de çok önemli bir bayramı kutladıklarını belirterek, dünyada barışın, huzurun, hoşgörünün ve güzelliklerin sürmesi temennisinde bulundu." AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER