Gündem

Batman'da Sokak Ortasında Kadına Yönelik Şiddet Olayı: Büfe İşletmecisi Kadını Hastanelik Etti

Acaba ne oldu da bir büfe işletmecisi, sokak ortasında bir kadını dövmeye başladı? Batman'da yaşanan bu üzücü olay toplumda nasıl bir tepki yarattı?

Batman'da Sokak Ortasında Kadına Yönelik Şiddet Olayı: Büfe İşletmecisi Kadını Hastanelik Etti
08-05-2024 09:35
BATMAN

Batman'da, Gültepe Mahallesi'nde bulunan bir büfe önünde, ismi henüz öğrenilemeyen bir büfe işletmecisi, genç bir kadını döverek hastanelik etti. Olay, çevredeki vatandaşların büyük tepkisini çekti ve şiddet anları, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Kadına Şiddetin Korkunç Yüzü

Kadını yere düşüren ve yerde de tekmelemeye devam eden işletmeci, kadının çığlıklarına ve "Ne yapıyorsun, pislik" diye bağırmasına rağmen şiddetine devam etti. Kadın, adamın sert yumrukları ve tekme tokat darbeleri arasında kurtulmaya çalıştı fakat işletmeci durmadan ona vurmaya devam etti.

Tanıkların Müdahalesi ve Sosyal Tepki

Kadının darp edildiğini gören vatandaşlar, olaya tanık olmanın şokunu yaşarken bir yandan da bu vahşi şiddeti kayıt altına aldılar. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, toplumda büyük bir infiale neden oldu ve kadına yönelik şiddetin bir kez daha gündeme gelmesine sebep oldu.

"Git babanı çağır!" diye bağıran saldırgan, bu sözleriyle toplumdaki cinsiyetçi şiddet sorununu da gözler önüne sermiş oldu. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER