Spor

Batman'da Filistin'e Destek için Oturma Eylemi Gerçekleştirildi

Batman'da Filistin'e Yönelik Dayanışma: Oturma Eylemi

Batman'da Filistin'e Destek için Oturma Eylemi Gerçekleştirildi
06-05-2024 09:00
BATMAN

Filistin Bayrakları ve Mesajlarla Destek

Batman'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı dayanışma amacıyla bir oturma eylemi düzenlendi. Oturma eylemine katılanlar neyi ifade etti?

"Gülistan Caddesi'nde İslami sivil toplum kuruluşları öncülüğünde bir araya gelen, ellerinde Filistin bayrakları ile Türkçe ve Kürtçe Filistin'e destek mesajları içeren pankartlar taşıyan grup, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı."

İsrail'in Saldırıları Kınandı

Oturma eyleminde grup adına açıklama yapan Bünyamin Rüzgar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının devam ettiğini ve bu saldırıların kınandığını ifade etti. Peki, Rüzgar'ın açıklamaları ne yöndeydi?

"İsrail'in amacına ulaşamayacağını ifade eden Rüzgar, saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilere Allah'tan rahmet diledi."

Katledilen Filistinlilerin Anısına Oturma Eylemi

Batman'daki oturma eyleminin ardından, İsrail tarafından katledilen Filistinlilerin anısına bir simgeleme yapıldı. Bu simgelemenin detayları neler?

"Basın açıklamasının ardından grup, İsrail tarafından katledilen Filistinlileri temsil eden ayakkabı ve terliklerin yer aldığı meydanda bir süre oturma eylemi yaptı." AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER