Yaşam

Adıyaman Gölbaşı'nda Trafik Kazası: İki Otomobil Çarpıştı, 2 Yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu iki kişi yaralandı. Peki, günlük yaşamın bir parçası haline gelen bu trafik kazaları ne zaman son bulacak?

Adıyaman Gölbaşı'nda Trafik Kazası: İki Otomobil Çarpıştı, 2 Yaralı
13-05-2024 09:49
ADIYAMAN

Kaza Detayları

Gölbaşı-Malatya Karayolu Elbistan yol kavşağında gerçekleşen olayda, Mehmet Poyraz yönetimindeki 80 ES 393 plakalı otomobil ile Mustafa Doğan idaresindeki 68 ACN 825 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta bulunan sürücüler ve yolcular ciddi şekilde etkilendi.

Yaralılara Hızlı Müdahale

Kaza sonrasında olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralı Mustafa Doğan ve yolcu olarak bulunan Selma Doğan'a ilk müdahaleyi yaparak onları Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilmedi.

Devam Eden Soruşturma

Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Kazanın nedenine dair detaylar ve sorumluluklar henüz netlik kazanmazken, kaza yapan sürücülerin ifadelerine başvurulduğu belirtildi.

Kaza bölgesindeki trafik akışının normalleştiği ve yetkililerin bölgede gerekli önlemleri aldığı ifade edildi. Gölbaşı bölgesinde sıkça rastlanan trafik kazaları, sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER