Yaşam

Adıyaman'da Trafik Kazası: Dört Kişi Yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazası, bir otomobilin şarampole devrilmesiyle sonuçlandı. Peki, bu kaza nasıl gerçekleşti ve yaralıların durumu nedir?

Adıyaman'da Trafik Kazası: Dört Kişi Yaralı
08-05-2024 08:34
ADIYAMAN

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Kocahisar köyü yakınlarında bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, araç içerisinde bulunan dört kişi yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Y.Y. yönetimindeki 02 HF 718 plakalı otomobil, Kocahisar köyü yakınlarında bir anda sürücünün kontrolünden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla birlikte şarampole devrildi. Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Yaralıların Durumu ve Hastaneye Sevki

Kaza sonucu yaralanan sürücü ve otomobilde bulunan üç yolcu, olay yerine gelen ambulanslarla hızla Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında detaylı bilgi henüz sağlık görevlileri tarafından paylaşılmadı, ancak ilk müdahalelerin ardından tüm yaralıların tedavilerine hastanede devam edildiği bildirildi.

- Görgü tanığı"Kaza anında büyük bir gürültü duyduk ve hemen yardıma koştuk. Olay yerine sağlık ekipleri çok hızlı bir şekilde ulaştı." AA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER