Gündem

Adıyaman'da Deprem Sonrası Yenilenen Yollar

Depremle hasar gören yollar, Adıyaman Belediyesi'nin yoğun çalışmalarıyla nasıl dönüşüm geçiriyor?

Adıyaman'da Deprem Sonrası Yenilenen Yollar
23-05-2024 09:30
ADIYAMAN

Yenilenen Caddeler ve Güvenli Yolculuklar

Adıyaman'da, 6 Şubat depremleri sonucu hasar gören cadde ve sokaklar, Adıyaman Belediyesi tarafından başlatılan asfalt serim çalışmalarıyla yenileniyor. Petrol Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nın birleşim noktasında yapılan çalışmalar vatandaşların hizmetine sunuldu, böylece şehir içi ulaşım daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Deprem ve Sonrasında Yolların Durumu

Depremin ardından şehre giriş yapan ağır tonajlı araçlar nedeniyle ciddi zarar gören yollar, Fen İşleri Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucu tekrar kullanılabilir duruma getiriliyor. Yapılan onarım ve yenileme çalışmaları, sürüş güvenliğini önceleyerek vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştiriyor ve cadde ile sokakları modern bir görünüme kavuşturuyor.

"Halkımızı tozdan ve bozuk yollardan kurtarmak için belediyemiz imkânlarını zorlayarak, gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz." - Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı

Asfalt Serim Çalışmalarının Hedefleri

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak ve görsel estetiği artırmak amacıyla sürdürülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Başkan Tutdere, vatandaşların rahat bir nefes alması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurguladı.

Vatandaşların ve Sürücülerin Tepkileri

Yenilenen yollar, vatandaşlar ve sürücüler tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Yol yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla şehir içi trafik akışının daha iyi olacağını ve günlük yaşamın kolaylaşacağını dile getiren sürücüler, yapılan çalışmalar için belediye ekiplerine teşekkür etti. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER