?>

Yardım Gönüllülerinden Kalplere Dokunuş

Başıbüyük Yardım Kuruluşu ve Veng Şıma Derneği ile birlikte halka yardım etmeye devam ediyor.

Yaşam - 2 yıl önce

Almanya merkezli olan Başıbüyük Yardım Kuruluşu ve Veng Şıma ortaklığı ile geçtiğimiz günlerde engelli olan bireyler için yürüyen sandalye dağıtımı yapmıştı. Gün geçtikçe yardımlar için iletişim ağlarını genişleten Başıbüyük Yardım Kuruluşu bu hafta bin aileye gıda kolisi yardımına başladı.

Almanya Merkezli olan Yardım Kuruluşu’nun Siverek temsilcisi Fedli Sağır

“ deprem bölgesinden başlayarak ihtiyaç sahiplerinin olduğu her alana koşmaya çalışıyoruz temennim elimizin kolumuzun ulaştığı her aileye yardımlarımızı eksiksiz ulaştırmak.” Dedi. 

Muhabirimize konuşan Fedli Sağır ardından şunları dile getirdi:

“Bugün gıda kolilerini bin aileye dağıtımını yapacağız. Daha önce söz verdiğimiz gibi gıda yardımlarına da başladık. Gönüllülerimizle birlikte yardıma ihtiyacı olan her aileye destek olmaya çalışıyoruz. Bugün Siverek’teyiz bir başka gün Şanlıurfa’da, Diyarbakır’da Elazığ’da olacağız. Gücümüzün yettiği kadarıyla herkese ulaşmaya çalışacağız.” Dedi. 

Bin aileye gıda yardımında bulunan Başıbüyük yardım kuruluşu gönüllülerin yardımı ile vatandaşlara yardım götürmeye devam ediyor.

Yardım kuruluşuna gönüllü olarak destek çıkan Dilek Şekerci de şunları dile getirdi:

“Ben Dilek Şekerci özel eğitim öğretmeniyim Başıbüyük Yardım kuruluşuna gönüllü olarak yardım ediyorum. Yardım Kuruluşu kurulduğu ilk günden destek vermeye çalışıyorum. Geçtiğimiz günlere yürümekte zorluk yaşayan vatandaşlarımıza yürüyen tekerlekli sandalye dağıttık, çocuklara giyisi ve hediye dağıttık.Deprem’den sonra yardım faaliyetlerimiz arttı. İnsanlara yardım eli uzatmak bu dünyada yapılabilecek en güzel şey, bu vesile ile insanlarımıza faydamız dokunduysa ne mutlu bize. İlerleyen günlerde de yardımlarımız olacaktır. Elimizden geldiği kadarıyla ve daha fazlasıyla yardım yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Sivereklilere Müjde

2023-08-10 13:11 - Sağlık

Öncelik Şehir Hastanesi Ve Deprem Bölgesi

2023-08-10 21:45 - Politika

Depresyondaki Kişinin Yalnız Kalmasına İzin Verilmemeli

2023-08-11 19:17 - Sağlık

Zeyrek Bebek Sağlığına Kavuştu

2023-08-11 17:25 - Sağlık

klima motoru bomba gibi patladı

2023-08-12 19:32 - Asayiş

Yeni Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü göreve başladı

2023-08-10 19:55 - Asayiş

Atikten Anlamlı Çağrı

2023-08-10 15:13 - Politika

Çocuk Sanatkârlar

2023-08-09 20:30 - Kültür & Sanat

Endemik Bitki Türleri Araştırma Konusu Oldu

2023-08-09 13:29 - Ekonomi

Gaziantep’e Özgü Yeşil Altın Piyasaya Çıktı

2023-08-09 14:48 - Ekonomi

İlgili Haberler

Grand İsias Otel’in Kamu Görevlileri Davası 16 Temmuz’a Ertelendi

09:00 - Yaşam

 Öğrencinin Duygu Dolu Mektubuna Kaymakam Bayraklı Kayıtsız Kalmadı

08:00 - Yaşam

 Büyükşehir ve Yeşilay Bağımlılıklara Karşı Güçlerini Birleştiriyor

07:30 - Yaşam

Çöp Sanılana Hayat Veriliyor

07:00 - Yaşam

Gazze İçin Bir Lokma, Bir Umut

22:00 - Yaşam

Günün Manşetleri

Siverek Hatipoğlu Aşireti İbrahim Oğulları Derneği Genel Kurulunda Birlik Mesajı

10:08 - Gündem

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

10:00 - Asayiş

40 Bin Tonluk Hububat Vurgununda 9 Tutuklama

09:30 - -

Grand İsias Otel’in Kamu Görevlileri Davası 16 Temmuz’a Ertelendi

09:00 - Yaşam

Siverek’e  Modern Evlendirme Dairesi Yapılıyor

08:59 - Kültür & Sanat