?>

Öncelik Şehir Hastanesi Ve Deprem Bölgesi

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek, Gaziantep’te planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında görüşme yaptılar.

Politika - 2 yıl önce

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül başkanlığında, İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Derya Bakbak, Mesut BozatlI ve Bünyamin Bozgeyik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya gelerek kente dair proje ve yatırımlar hakkında konuştu.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ziyarete dair açıklamalarda bulunan Gül, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı Gaziantep Milletvekillerimiz ile ziyaret ettik. Şehrimizin kalkınması için önem arz eden yatırımları, projeleri ve ihtiyaçları konuştuk. Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerin ikinci durağı sağlık bakanı koca oldu

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ziyaretlerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile devam etti.

680 bin metrekare kapalı alan ile 180 bin 53 metrekare bina oturum alanına ve 875 yatak kapasitesine sahip Şehir Hastanesi toplantının ana gündemini oluşturdu.

‘Önceliklerinin deprem bölgesi ile Şehir Hastanesi olduğunu açıklayan Çetin, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’yı; TBMM Grup Başkanvekilimiz Abdülhamit Gül ve Gaziantep Milletvekillerimizle ziyaret ederek Gaziantep’i konuştuk. Bakanımızdan başta Şehir Hastanesi olmak üzere Gaziantep’e kazandırılacak yeni sağlık tesislerinin müjdesini aldık. İlgisi, muhabbeti ve samimiyetinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

512 poliklinik, 171 destek odası, 64 ameliyathane, 265 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz yatağı, 60 yenidoğan bakım ünitesi, 48 palyatif bakım yatağı, 60 KVC klinik yatağı ve 13 KVC yoğun bakım yatağı, özel doğum ünitesi 14 kliniklik yanık yatağı ve 6 yanık yoğun bakım yatağı ile birlikte çok yakında faaliyete geçecek olan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ve hatta tüm komşu ülkelere hizmet vermesi bekleniyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

2023-08-04 03:00 - Resmi İlanlar

Şanlıurfa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

2023-08-04 03:00 - Resmi İlanlar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

2023-08-05 03:00 - Resmi İlanlar

Sivereklilere Müjde

2023-08-10 13:11 - Sağlık

Öncelik Şehir Hastanesi Ve Deprem Bölgesi

2023-08-10 21:45 - Politika

Yorgun Mermi Sayısı Arttı

2023-08-05 15:33 - Asayiş

su içmek için susamayı beklemeyin

2023-08-04 13:49 - Sağlık

Diyarbakır Mı Afrika Mı Ayırt Etmek Zor

2023-08-04 20:46 - Gündem

Yeni Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü göreve başladı

2023-08-10 19:55 - Asayiş

Kahvaltıyı bu saatlerde yapmayın!

2023-08-05 15:11 - Sağlık

İlgili Haberler

DEM Partisi’nden SİVİL-DER’e Ziyaret

12:47 - Politika

Siverek Kent Konseyi’nden Ankara’ya Anlamlı Ziyaret

08:43 - Politika

Milletvekili Dusak Siverek Ziyaretiinde Keko Ali ile Buluştu

13:07 - Politika

Bekir Bozdağ’dan Siverek’e Destek Sözü

10:11 - Politika

Mehmet Fatih Bucak: Halkın Güvenini Kazanmaya Devam Ediyor

08:25 - Politika

Günün Manşetleri

Gazze İçin Bir Lokma, Bir Umut

22:00 - Yaşam

Anlamlı 23 Nisan Etkinliği: Lise Öğrencilerinden Gazze’deki Çocuklara Yardım Eli

21:30 - Yaşam

Ebeler Haftası’na Anlamlı Vurgu: Normal Doğuma Destek Artıyor

21:00 - Yaşam

 Toz Bulutundan  Görüş Azaldı, Sağlık Alarm Verdi

20:30 - Yaşam

Define Avı Son Buldu: Kaçak Kazı Yapan 3 Şahıs Suçüstü Yakalandı

20:00 - Asayiş