?>

Ticari Araçların Çarpışması Sonucu 3 Kişi Yaralandı

Kaza nasıl meydana geldi? Yaralıların durumu nedir? Trafik kazaları bölgede artış mı gösteriyor?

Gündem - 2 yıl önce

Adıyaman-Şanlıurfa kara yolunda meydana gelen trafik kazasında iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. D.T. ve H.B. yönetimindeki araçların karıştığı bu kaza, çevredeki vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Yaralanan sürücüler ve yolcu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, D.T. idaresindeki 02 AEB 531 plakalı hafif ticari aracın Adıyaman-Şanlıurfa kara yolunda H.B. yönetimindeki 06 DD 4051 plakalı hafif ticari araçla çarpışması sonucunda gerçekleşti. Her iki aracın da hız limitlerini aşmadığı belirtilse de, çarpışmanın şiddeti araçlarda ciddi hasara yol açtı. Kaza anında çevredeki sürücüler durumu hemen yetkililere bildirdi.

Yaralıların Durumu

Kazada yaralanan sürücüler D.T. ve H.B. ile araçtaki yolcu M.Ç., olay yerine gelen ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların, kazanın şokunu atlatmaya çalıştıkları ifade edildi.

Kaza Bölgesinde Güvenlik Önlemleri Alındı

Kaza sonrası Adıyaman-Şanlıurfa kara yolunda kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. Güvenlik güçleri, kaza yerinde trafiğin kontrollü şekilde ilerlemesi için gerekli önlemleri aldı. Yol, araçların çekilmesinin ardından tamamen trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle bölgedeki sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Adıyaman’da Trafik Kazaları Artışta mı?

Adıyaman bölgesinde son dönemlerde trafik kazalarında gözle görülür bir artış yaşandığı ifade ediliyor. Özellikle ana yollar üzerinde hız limitlerine dikkat edilmediği, trafik kurallarına uyulmadığı durumlarda kazaların sık yaşandığı belirtiliyor. Yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini ve trafik kurallarına riayet etmelerinin önemini vurguluyor.

Kazanın Ardından Yetkililerden Uyarı

Kaza sonrası açıklama yapan yetkililer, Adıyaman-Şanlıurfa kara yolunda trafik kazalarının önlenmesi adına gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Aynı zamanda sürücülere hız limitlerine uymaları ve dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu. Trafik kazalarının önüne geçebilmek için yollardaki güvenlik kontrollerinin artırılması planlanıyor.

“Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları kısa sürede hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.”

Adıyaman'da yaşanan bu kaza, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı olay, sürücüler için bir uyarı niteliği taşıyor. Trafik kazalarının önlenmesi için sürücüler daha dikkatli olmaya davet ediliyor. AA

Haftanın Öne Çıkanları

Şeytan Küçesi: Tarihi Bir Çarşının Gizemli Geçmişi

2024-09-17 14:04 - Kültür & Sanat

Siverek'in Mütevazı Eski Başkanı  Hasan Çelebi'nin Unutulmaz Mirası

2024-09-18 09:11 - Gündem

Siverek Şire Üzümü: Yüzyıllık Lezzet Pazarda Yerini Aldı

2024-09-17 10:48 - Ekonomi

Doç. Dr. Mehmet Özel Görevde

2024-09-20 10:15 - Politika

Çarşamba Günü Süper Kanlı Ay Tutulması Gerçekleşecek

2024-09-17 20:00 - Gündem

İstanbul'daki Siverekliler 6. Yılını Büyük Bir Coşkuyla Kutlamaya Hazırlanıyor

2024-09-18 09:54 - Gündem

Siverek’te Geleceğe Yön Veren Projeler Hayata Geçiyor

2024-09-19 09:37 - Ekonomi

Mardian Mall, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Mardin’e Katkı Sağlıyor

2024-09-16 20:15 - Politika

174 Köy Konutu Yıl Sonuna Kadar Teslim Edilecek

2024-09-20 20:00 - Gündem

Ünlü Sanatçı Simge Sağın’a Gaziantep’te Konser Sırasında Çiçek ve Telefon Şoku

2024-09-17 18:15 - Gündem

İlgili Haberler

Başkan Nihat Çiftçi Akpıyar’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

15:57 - Gündem

TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu Siverek’te

11:04 - Gündem

Muhtarlar ve BEDAŞ Çözüm İçin El Sıkıştı

10:46 - Gündem

Dev Spor Yatırımı: Mehmetçik Spor Kompleksi Yükseliyor

08:30 - Gündem

TBMM Komisyonu, Siverek'teki Okul Saldırısını ve Dijital Riskleri Mercek Altına Aldı

08:01 - Gündem

Günün Manşetleri

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

14:44 - Resmi İlanlar

TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu Siverek’te

11:04 - Gündem

Şanlıurfa’da Tarımsal Kalkınmada Dev Adım: IPARD III Yatırımları Hayata Geçiyor

08:39 - Ekonomi

TBMM Komisyonu, Siverek'teki Okul Saldırısını ve Dijital Riskleri Mercek Altına Aldı

08:01 - Gündem

Siverek'teki Bir Köy Okulu, Gençlerin Gelecek Hayallerine Işık Tutuyor

07:51 - Eğitim