?>

Sivil der yönetimi siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldi

Politika - 2 yıl önce

Siverek’i Yapma ve Kalkındırma Derneği, yaklaşan seçimler öncesi siyasi parti ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek gündemlerinin il olduğunu söyledi.

Yıllardır il yapma ve kalkındırma alanında çeşitli platformlarda mücadele veren Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL DER) yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimler öncesinde ilçede siyasi çalışmalar yürüten parti ilçe başkanlarıyla bir restoranda bir araya geldi.

SİVİL DER tarafından organize edilen akşam yemeğine HÜDA PAR İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak, Saadet Partisi İlçe Başkanı Abdullah Tüysüz, Deva Partisi İlçe Başkanı Cuma Şirin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Eyüp Demirbüken, İyi Parti üyesi Eyüp Karakeçi ve Yeniden Refah Partisi üyesi Mehmet Kılıç sağladı.

SİVİL DER Başkanı Ayhan Ekinci, siyasi parti ilçe başkanlarından Siverek’in il hakkının iadesi konusunda destek istedi.

Yıllardır bu konuda mücadele verdiklerini ve bu mücadeleye devam edeceklerini aktaran Ekinci, şunları söyledi.

“Değerli başkanlarım hepiniz Sivereklisiniz ve inanıyorum ki hepiniz Siverek’i il olmasını istiyorsunuz. Yarım asırdır gasp edilen il hakkımızın tekrar iadesini sağlanması adına mücadele veriyoruz. Siz değerli ilçe başkanlarımızdan bu süreçte siyasi destek istiyoruz. Siverek’in il hakkının iadesi için genel merkezlerinizden destek talep edin. İlçemize gelen siyasileri, milletvekillerini derneğimize bir çay içmeye getirin, bizde derdimizi anlatalım. Siverek’in il mücadelesine destek olmalarını isteyelim.

Değerli başkanlarım siyasi partimiz ve fikrimiz ne olursa olsun tek amacımız olsun, Siverek’in il hakkının iadesi mücadelesini siyaset üstü tutarak bizlere destek verin.”

Toplantıya katılan ilçe başkanları Siverek’in gasp edilen il hakkını iadesine destek sağlayacaklarını belirtirken 6 masayı oluşturan partilerin ilçe başkanları iktidara geldiklerinde Siverek’in il hakkının iade edilmemesi durumunda partilerinin ilçe başkanlığından istifa edeceklerini belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

Öğretmen Necla Siverek öğretmenlik yaptığı okulları unutmadı

2022-12-26 15:46 - Yaşam

Siverek’te engelli çocuklarla ilgili proje hayata geçirildi

2022-12-26 16:09 - Yaşam

Mimarlar odası Siverek Temsilciliğinden moral etkinliği

2022-12-23 15:51 - Yaşam

Siverekli yetim çocuklara destek

2022-12-29 16:46 - Yaşam

Okullarda salgın tehlikesi sürüyor

2022-12-23 17:17 - Sağlık

HÜDA PAR’dan otopark ve kütüphane önerisi

2022-12-27 17:05 - Politika

DİYARBAKIR SİVEREKLİLER DERNEĞİNDEN KIZ ÖĞRENCİLERE YENİ YIL ARMAĞANI

2022-12-28 15:02 - Gündem

Sivil der yönetimi siyasi parti temsilcileriyle bir araya geldi

2022-12-29 17:28 - Politika

Siverek’te yaşanan silahlı kavgada bir kişi ağır yaralandı

2022-12-26 16:24 - Asayiş

Siverek’te trafik kazası 2 yaralı

2022-12-28 15:30 - Asayiş

İlgili Haberler

DEM Partisi’nden SİVİL-DER’e Ziyaret

12:47 - Politika

Siverek Kent Konseyi’nden Ankara’ya Anlamlı Ziyaret

08:43 - Politika

Milletvekili Dusak Siverek Ziyaretiinde Keko Ali ile Buluştu

13:07 - Politika

Bekir Bozdağ’dan Siverek’e Destek Sözü

10:11 - Politika

Mehmet Fatih Bucak: Halkın Güvenini Kazanmaya Devam Ediyor

08:25 - Politika

Günün Manşetleri

40 Bin Tonluk Hububat Vurgununda 9 Tutuklama

09:30 - -

Grand İsias Otel’in Kamu Görevlileri Davası 16 Temmuz’a Ertelendi

09:00 - Yaşam

Siverek’e  Modern Evlendirme Dairesi Yapılıyor

08:59 - Kültür & Sanat

Ayağını Çapa Makinesine Kaptıran Kişi Yaralandı

08:30 - Sağlık

 Öğrencinin Duygu Dolu Mektubuna Kaymakam Bayraklı Kayıtsız Kalmadı

08:00 - Yaşam