?>

SİVEREK’İN ÜÇÜNCÜ BÜYÜK CAMİSİ YARDIM BEKLİYOR

Gündem - 4 yıl önce

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde hayırseverlerin yardımlarıyla yapımı devam eden cami inşaatı yardım bekliyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Siverek Temsilciliğinin girişimi ve hayırsever vatandaşların yardımıyla Şirinkuyu Mahallesinde inşaatına başlanılan 600 kişi kapasiteli caminin içerisinde Kur’an kursu ve taziye evi yer alıyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaşın arsasını bağışladığı cami, 2 bin 10 metrekare alana inşa ediliyor. Caminin tamamlanmasının ardından ilçenin en üçüncü büyük camisi olacağı bildirildi.

Hayırseverlerin desteklerini beklediklerini belirten Türkiye Diyanet Vakfı Siverek yetkilisi Ahmet Konak şunları kaydetti: “Hayırseverlerin desteğiyle yaklaşık 8 ay önce başladığımız cami inşaatımızda çalışmalar devam ediyor. Camimizin zemin ve birinci katının beton dökümünü hayırseverlerimizin destekleriyle tamamladık, arsa temini ise bir hayırsever vatandaşımızın bağışıyla karşılandı. Camimizin tamamlanmasıyla yeni yerleşim bölgemizin cami sıkıntısı giderilerek ilçenin en büyük üçüncü camisi olarak vatandaşların hizmetine sunulacaktır. Yardımda bulunmak isteyen hayırseverler Diyanet – Sen Siverek şubesiyle de irtibata geçebilir ya da inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde görebilir. Cami inşaatının yapılmasında bizlere destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

-Siverek modern bir camiye daha kavuşacak

Cami inşaatının tamamlanmasıyla ilçenin üçüncü büyük camisi konumuna sahip olacak caminin özellikleri ise iki minareli, 13 kubbesi, kuran kursu odası, 2 taziye evi bulunuyor. Caminin 2021 yılı sonlarına doğru açılması planlanıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

SİVEREKLİ YAZARIN 3. KİTABI RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

2020-12-18 14:49 - Gündem

MÜFTÜ YILDIZBAŞ MESAİ ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

2020-12-18 14:53 - Gündem

SİVEREK’İN ÜÇÜNCÜ BÜYÜK CAMİSİ YARDIM BEKLİYOR

2020-12-18 15:04 - Gündem

BAŞKAN YILDIZ, EVREN SANAYİ SİTESİNİN TALEPLERİNİ BAKANLIĞA İLETTİ

2020-12-18 14:43 - Gündem

‘BASIN BİRİMİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA’

2020-12-18 14:59 - Gündem

İHTİYAÇ SAHİPLERİ ‘İYİLİKHANEM’DEN ALIŞVERİŞ YAPACAK

2020-12-15 19:40 - Gündem

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK, OFİS PARK’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

2020-12-14 19:11 - Gündem

SİVEREK, BELEDİYE BAŞKANI AYŞE ÇAKMAK İLE HİZMETE DOYACAK

2020-12-14 18:53 - Gündem

18.12.2020 Tarihli Birinci Sayfa

2020-12-18 03:00 - Gündem

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN AYŞE ÇAKMAK’A ZİYARET

2020-12-18 14:57 - Gündem

İlgili Haberler

Siverek Oda Başkanı İnan'dan Acilen Belediyeden Sanayi Kavşağı Talebi

14:27 - Gündem

Ailelere Büyük Destek: 10 Bin TL Nakdi Yardım Başvuruları Başladı

11:30 - Gündem

Kayyum Yaptı, DEM Partili Belediye Tekstil Fabrikasını Hizmete Açamadı

07:00 - Gündem

Jandarma Ekiplerinden Çocuklara Sürpriz 23 Nisan Etkinliği

21:30 - Gündem

Depremzedelerden İstanbul’a Anlamlı Destek: “Biz Çok İyi Anlıyoruz, Geçmiş Olsun İstanbul”

18:30 - Gündem

Günün Manşetleri

 Öğrencinin Duygu Dolu Mektubuna Kaymakam Bayraklı Kayıtsız Kalmadı

08:00 - Yaşam

 Büyükşehir ve Yeşilay Bağımlılıklara Karşı Güçlerini Birleştiriyor

07:30 - Yaşam

Çöp Sanılana Hayat Veriliyor

07:00 - Yaşam

Gazze İçin Bir Lokma, Bir Umut

22:00 - Yaşam

Anlamlı 23 Nisan Etkinliği: Lise Öğrencilerinden Gazze’deki Çocuklara Yardım Eli

21:30 - Yaşam