?>

Siverek Ofis Parkta Hummalı Çalışmalar Devam Ediyor

Gündem - 3 yıl önce

Siverek Belediyesince bir süre önce yapım çalışmalarına başlanan Ofis Parkta süs havuzu, yürüyüş yolları ve idari binaların inşası sürüyor.

Uzun süre devam eden yargı sürecinin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın girişimiyle çalışmaların yeniden başladığı Ofis Parkta çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında 22 bin metrekare alana sahip parkın 19 bin metrekaresinin yeşil alan 3 bin metre karesine ise kütüphane ve idari binalar inşa edilecek.

Bölge sakinlerinin merakla beklediği Ofis Parkta çocuk oyun alanları, kafeterya, yürüyüş yolları, kütüphane, kapalı-açık otopark, yapay gölet, emzirme odası, süs havuzları ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Dolaş, kente kazandırılacak devasa yeşil alan projesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Bölge sakinlerinin taleplerinin de dikkate alındığını belirten Dolaş, şu ifadeleri kullandı: “Ofis Parkın yapımı geçmiş yıllarda yaşanan sorunlar nedeniyle yılan hikayesine dönmüştü. Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak ve Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’ın girişimiyle çalışmalar yeniden başlatıldı. Siverek’e devasa bir yeşil alanın yanı sıra Kültür Bakanlığımızca da aynı alanda Halk Kütüphanesi’nin yapılması planlanıyor. Vatandaşlarımızın rahat bir nefes alıp dinlenebileceği stres atabileceği bir alan inşa ediyoruz.” dedi.

Dolaş ayrıca kaynak konusunda Siverek Belediyesine destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Bölgede çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri de çalışmaların başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Siverekli Gelinin Adayının Damada Verdiği Liste Sosyal Medyada Olay Oldu

2022-04-28 16:19 - Gündem

Siverek Ofis Parkta Hummalı Çalışmalar Devam Ediyor

2022-04-29 17:21 - Gündem

Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Duyarlı Davranış

2022-04-25 17:36 - Gündem

SİVEREK’TE SU SORUNU VE TEMELİNDE YATAN NEDENLER

2022-04-25 18:12 - Gündem

Haksever, İçişleri Bakanlığı Sınavında İl Birincisi Oldu

2022-04-26 15:30 - Gündem

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi Siverek’te İftar Programına Katıldı

2022-04-25 16:06 - Gündem

Siverek’te Sıfır Atık Projesi Tesislerinde Çalışmalar Sürüyor

2022-04-27 15:28 - Gündem

Siverek CHP İlçe Sekreterinden o Twitter Hakkında Suç Duyurusu

2022-04-22 17:58 - Gündem

Diyarbakır Siverek Kara Yolunda Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü, 5 Yaralandı

2022-04-26 15:28 - Gündem

DİYARBAKIR SİVEREKLİLER DERNEĞİNDEN RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ ANLAMLI DAVRANIŞ

2022-04-25 15:07 - Gündem

İlgili Haberler

Siverek’te Vefa ve Helalleşme Gecesinde Şehit Aileleri Unutulmadı

12:08 - Gündem

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir’den Başkan Bucak’a Anlamlı Veda

11:26 - Gündem

Başıbüyük Derneği’nden Siverek’te 200 Aileye Örnek Dayanışma

12:55 - Gündem

Siverek’te Şehit Ailelerine ve Gazilere Anlamlı Ziyaret

11:53 - Gündem

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir’den Şehitlere Vefa Ziyareti

12:12 - Gündem

Günün Manşetleri

Siverek’te Vefa ve Helalleşme Gecesinde Şehit Aileleri Unutulmadı

12:08 - Gündem

Siverek'te Türk-Japon Dostluğu Sergisine Yoğun İlgi

10:55 - Kültür & Sanat

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir’den Başkan Bucak’a Anlamlı Veda

11:26 - Gündem

Siverek’te Kadınların Gücüne Güç Katacak Yeni Merkezler Kuruluyor

11:14 - Ekonomi

Siverek-Karacadağ Yolunda Gece Yarısı Kaza

01:49 - Asayiş