?>

SİVEREK BELEDİYESİ HAYATIN NORMALLEŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Gündem - 3 yıl önce

Siverek Belediyesi, asrın felaketinin yaşandığı bölgede hayatın normalleşmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraşlı depremlerden etkilenen illerin başında gelen Adıyaman ve Siverek’te hayatın normalleşmesi amacıyla çalışmalara devam ediliyor.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla büyük yıkımın yaşandığı Adıyaman’daki vatandaşların taleplerinin karşılanması amacıyla ihtiyaç malzemelerinin temini sürüyor.

Özellikle temizlik ve hijyen konusundaki talepler üzerine Siverek Belediyesi’nce ilçede faaliyet gösteren gönüllü berberler çadır kentlere götürüldü.

Gönüllü berberlerce yaşamın normalleştirilmesi çalışmaları kapsamında çocuk ve yaşlıların saç bakımları yapıldı.

Depremden etkilenen Adıyaman ve diğer illerden gelen talepleri karşılamaya devam ettiklerini aktaran Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ekiplerin çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Çakmak, “Tabi hayat devam ediyor ve vatandaşlarımızın Adıyamanlı hemşerilerimizin de hayatına bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Bu konuda en önemli noktalardan birisi temizlik ve hijyen konusudur. Tabi çadırlarda kalan vatandaşlarımızın konudaki hassasiyetlerini ve taleplerini gidermemiz gerekiyor. Özellikle yaşlılarımız ve çocuklarımızın berber ihtiyaçları konusunda ciddi sıkıntı olabileceğini düşündük. Ekibimizle hemen bunun istişaresini yaptıktan sonra gönüllü berber arkadaşımızla yola çıktık. Biz elimizden ne geliyorsa Adıyamanlı ve diğer illerimizde bundan tüm vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinizdeyiz.” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

2023-02-17 18:07 - Gündem

SİVEREK’TEN ADIYAMAN’A YARDIMLAR DEVAM EDİYOR.

2023-02-17 15:00 - Gündem

Siverek depremin ilk anında Adıyaman’a akın etti

2023-02-22 18:06 - Yaşam

BELEDİYE BAŞKANI ÇAKMAK HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

2023-02-17 14:36 - Gündem

BAŞKAN ÇAKMAK, DEPREMDEN ETKİLENEN KIRSAL MAHALLERİ ZİYARET ETTİ

2023-02-21 15:23 - Gündem

SİVEREK BELEDİYESİ HAYATIN NORMALLEŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR

2023-02-23 16:31 - Gündem

Siverek Adıyaman ile tek yürek

2023-02-23 16:14 - Yaşam

SİVEREK BELEDİYESİNE BAĞLI EKİPLER ADIYAMAN’DA DEPREMZEDELERİ TRAŞ ETTİ

2023-02-20 15:27 - Gündem

SİVEREK’TE NANKÖRLÜĞÜN BÖYLESİ GÖRÜLMEMİŞ

2023-02-18 16:14 - Gündem

20.02.2023 Tarihli Birinci Sayfa

2023-02-20 03:00 - Gündem

İlgili Haberler

Siverek’te Ateşle İmtihan Mekanlarında İftar Telaşı

09:49 - Gündem

Siverek’te Milli Gurur Günü: İstiklal Marşı’nın 105. Yılında "Korkma" Sedaları Yükseldi

09:05 - Gündem

Minik Gazetecilerden Dev Eser: Siverek Kaymakamı Salih Sak’a Anlamlı Hediye

08:46 - Gündem

Toprak mı Enerji mi? Eğitimci Pekşahin’den Siverekli Çiftçilere Hayati Uyarılar

08:28 - Gündem

ŞANLIURFA’DA RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ

15:37 - Gündem

Günün Manşetleri

Siverek’te Filenin Sultanları 8 Mart İçin Sahaya İndi: Şampiyon Belli Oldu

09:23 - Spor

Siverek’te Milli Gurur Günü: İstiklal Marşı’nın 105. Yılında "Korkma" Sedaları Yükseldi

09:05 - Gündem

Toprak mı Enerji mi? Eğitimci Pekşahin’den Siverekli Çiftçilere Hayati Uyarılar

08:28 - Gündem

ŞANLIURFA’DA RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ

15:37 - Gündem

Siverek Bayırözü’nden İyilik Hareketi: Minik Eller Yetimler İçin Kenetlendi

14:54 - Gündem