?>

ÖĞRENCİLER 1 DAKİKADA ŞANLIURFA’YI ANLATTILAR

Gündem - 4 yıl önce

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin İlk ve Orta Okul öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘’1 Dakikada Şanlıurfa’yı Anlat’’ video yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hazırlanan 1 dakikalık video çekimleriyle öğrencilerin Şanlıurfa’yı en iyi şekilde tanıttığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından İlk ve Orta Okul öğrencilerine yönelik düzenlen ‘’1 Dakikada Şanlıurfa’yı Anlat’’ video tasarım yarışmasında Suruç Yüzüncü Yıl İlkokulu öğrencisi Zeynep Nida Çakmak’ın hazırladığı video birinci seçildi.

Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrenciler, Şanlıurfa’nın tarihi doğal güzellikleri ve kültürünü, hazırladıkları 1 dakikalık videolarla tanıttı. Başkan Beyazgül ve katılımcılar dereceye giren öğrencilerin hazırladığı video görsellerini izledi.

Şanlıurfa’nın tarih ve kültürünün tanıtılması amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Öğrencilerimiz güzel bir şekilde Şanlıurfa’yı anlattılar. Gerçekten çok güzel anlatmışlar, çiğköfte, ciğer, Balıklıgöl ve Göbeklitepe’yi anlatmışlar. 1 dakikada Şanlıurfa’yı anlatmak çok zor ama onların gönüllerinden çıkan görseller sahnelendi. Çocuklarımız bir yandan yeteneklerini ortaya koyarken, diğer bir taraftan da Şanlıurfa’yı tanıtmış oldular. Biz her ne kadar tanıtırsak tanıtalım onların farklı bir gönülle farklı bir ödülle Şanlıurfa’yı tanıtmaları bizim için çok önemlidir’’ diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

200 öğrencinin katıldığı ‘’1 Dakikada Şanlıurfa’yı Anlat’’ video yarışmasında Suruç Yüzüncü Yıl İlkokulu Öğrencisi Zeynep Nida Çakmak birinci olurken, Osmanlı Ortaokulu Öğrencisi Eyyüp Kadir Çağlayan ikinci, Ahmet Erseven Ortaokulu Öğrencisi Ceren Vildan Erarkadaş ise üçüncü oldu.

Yarışmada: Nujinda Fırathan, Seher Kırmızıkılıç, Yağmur Almak, Ümmü Gülsüm Hancer, Elif Buse Taş ve Elif Sapmaz, mansiyon ödülüne layık görülürken Emine Güler ise jüri özel ödülü aldı.

Haftanın Öne Çıkanları

SİVEREK KAYMAKAMI TEKSTİL FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

2022-02-24 14:30 - Gündem

İZMİR GAZİEMİR KIZILAY ŞUBESİNDEN SİVEREKLİ ÖĞRENCİLERE KARDEŞLİK ELİ

2022-02-25 12:42 - Gündem

SİVEREK KARACADAĞ ANADOLU LİSESİNDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARETİ

2022-02-22 17:35 - Gündem

SİVEREK’İN ULUDAĞ’INA 50 YATAKLI OTEL YAPILACAK

2022-02-25 17:30 - Gündem

Başkan Ayşe Çakmak’tan çirkin saldırıya tepki

2022-02-21 12:20 - Spor

ÖĞRENCİLER 1 DAKİKADA ŞANLIURFA’YI ANLATTILAR

2022-02-26 13:23 - Gündem

SİVEREK’TE ŞEHİDLER GECESİ DÜZENLENECEK

2022-02-22 17:37 - Gündem

SİVEREK’TE KIRSALIN ÇEHRESİ KÖY MEYDANLARI PROJESİYLE DEĞİŞİYOR

2022-02-24 12:50 - Gündem

CANLI ENGELSİZ BİLEŞENLER KONFEDERASYONUNA SEÇİLDİ

2022-02-22 13:42 - Gündem

RENG-İ HAKKARİ’ SİVEREK’TE SAHNE ALDI

2022-02-21 15:01 - Gündem

İlgili Haberler

Şanlıurfa’da Yargı Mensupları İçin Veda Programı Düzenlendi

08:27 - Gündem

Başkan Bucak Sivereklilere Müjdeyi Verdi

08:19 - Gündem

Siverek Devlet Hastanesinde  Yeni Başhekim Neden Atanmıyor?

12:56 - Gündem

Büyükşehir’den Siverek'e Kapsamlı Ulaşım Atağı

12:16 - Gündem

Başkan Bucak Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

10:36 - Gündem

Günün Manşetleri

HRÜ Hastanesi’nden Ulusal Çapta Bilimsel Başarı

11:01 - Sağlık

Jandarmadan Kaçak Lastik Operasyonu: Piyasa Değeri 2 Milyon TL!

08:49 - Asayiş

Siverek’te Hasta ve Yaralı Hayvanlara Hızlı Müdahale Devam Ediyor

08:37 - Sağlık

Siverekli Yazar Nazan Fulya Aslanca Kitabının Hikâyesini Başkan Bucak'la Paylaştı

08:07 - Kültür & Sanat

Şanlıurfa’da Eğitimin Yol Haritası Vali Şıldak Tarafından Belirlendi

08:41 - Eğitim