?>

BÜYÜKŞEHİR’DEN TYT’YE GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE DENEME SINAVI

Gündem - 6 yıl önce

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde Şanlıurfa merkez ve 13 ilçesinde toplam 240 lisede eğitim alan 22 bin 610 öğrenciyi kapsayan Temel Yeterlilik Testi (TYT) deneme sınavı düzenleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfalı gençlerin eğitimlerine yönelik desteklerini sürdürüyor. İl genelinde açtığı kütüphaneler

kurslar ve kitap kampanyası ile Türkiye gündeminde geniş yer bulan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez 12. sınıf öğrencilerine yönelik Temel Yeterlilik Testi (TYT) deneme sınavı gerçekleştiriyor.

Çeaş Anadolu Lisesinde Deneme Sınavlarının ilki gerçekleştirildi. Okulu ziyaret ederek sınıfları dolaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Burada bir açıklamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerimize yönelik yaptığımız deneme sınavında bir araya geldik.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin desteği ve iş birliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz gerçekleştirdiğimiz protokolle öğrencilerimizin kendi sevilerinde uygun testler hazırladık. Şimdide öğrencilerimiz sınavlarına başlayacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum

zihin açıklığı diliyorum. Bu deneme sınavında kendi seviyelerini gördükten sonra eksiklerini tamamlayacaklar” diye konuştu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, “Öğrencilerimizi Üniversite sınavlarına hazırlamak ve başarı düzeylerini arttırmaya yönelik il genelinde Büyükşehir Belediyemizin sağladığı destekle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği ile deneme sınavlarımız devam ediyor.

Tüm liselerimizin dâhil olduğu öğrencilerimiz Üniversite sınavlarına girer gibi deneme sınavlarına girecekler.

Bütün çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyorum, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyemizi kutluyorum” diye konuştu.

Öğrencilerin sınava girmesi ile birlikte Öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Beyazgül, geleceğin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması gerektiğini ve bununda siz değerli öğretmenler sayesinde olacağını belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

Halfeti’de Yeni Okullar Hizmete Sunuldu

2019-04-18 17:53 - Gündem

TÜRKİYE GENELİNDE BİNLERCE ESERİ SATILAN SİVEREKLİ YAZAR GÜNEY UTKUN İLE YENİ ROMANI ŞAİRE AYRILIK’I” KONUŞMAK İÇİN KÜLTÜR KIRTASİYEDE BİR ARAYA GELDİK.

2019-04-24 17:41 - Gündem

İki Roman, İki Yazar Buluşuyor

2019-04-22 19:14 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN TYT’YE GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERE DENEME SINAVI

2019-04-25 17:19 - Gündem

BAŞKAN KUŞ, BALIKLIGÖL TARİHİ ÇARŞININ AYDINLATILMASI TALİMATINI VERDİ.

2019-04-24 16:42 - Gündem

ARAP AŞİRETİNDEN ANLAMLI DAVRANIŞ

2019-04-24 17:32 - Gündem

SİVEREK HALKI “SORUYOR BELEDİYE ESKİ YÖNETİMİNİN BORCU NE KADAR?

2019-04-18 19:14 - Gündem

BAŞKAN YILDIZ’DAN VALİ ERİN’E ZİYARET

2019-04-22 19:22 - Gündem

SİVEREK ÖĞRENCİ DERNEĞİNİN ORTAOKULLAR VE LİSELER ARASI ‘ İNSANLIK VE BARIŞ İÇİN KOŞUSU DÜZENLENDİ

2019-04-24 17:22 - Gündem

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN İZOL’UN BERAT KANDİLİ MESAJI

2019-04-18 21:09 - Gündem

İlgili Haberler

Siverek Oda Başkanı İnan'dan Acilen Belediyeden Sanayi Kavşağı Talebi

14:27 - Gündem

Ailelere Büyük Destek: 10 Bin TL Nakdi Yardım Başvuruları Başladı

11:30 - Gündem

Kayyum Yaptı, DEM Partili Belediye Tekstil Fabrikasını Hizmete Açamadı

07:00 - Gündem

Jandarma Ekiplerinden Çocuklara Sürpriz 23 Nisan Etkinliği

21:30 - Gündem

Depremzedelerden İstanbul’a Anlamlı Destek: “Biz Çok İyi Anlıyoruz, Geçmiş Olsun İstanbul”

18:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

10:00 - Asayiş

40 Bin Tonluk Hububat Vurgununda 9 Tutuklama

09:30 - -

Grand İsias Otel’in Kamu Görevlileri Davası 16 Temmuz’a Ertelendi

09:00 - Yaşam

Siverek’e  Modern Evlendirme Dairesi Yapılıyor

08:59 - Kültür & Sanat

Ayağını Çapa Makinesine Kaptıran Kişi Yaralandı

08:30 - Sağlık