?>

Bölgenin En Büyüğü; Eyyübiye Millet Bahçesi Açılıyor !

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük ve Türkiye’nin en donanımlı millet bahçelerinden olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin 23 Haziran 2023 Cuma günü halka açılacağını duyurdu.

Spor - 2 yıl önce

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Samak ile Mahir Öge ve Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya’yla birlikte Eyyübiye Millet Bahçesi’ndeki düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe halkına ve Şanlıurfalılara müjde verdi.

Eyyübiye Millet Bahçesi’ni bu yılın başında hizmete sunmayı planladıklarını ancak 6 Şubat’taki deprem felaketinde vatandaşların toplanması ve 15 Mart’taki sel baskınları nedeniyle hasara uğradığını anımsatan Başkan Mehmet Kuş, “Şu ana kadar arkadaşlarımız tahribatları hızlı şekilde düzeltmeye çalışıyorlar. Büyük bir kısmı tamamlanmış durumda. Onarımları yüzde yüz tamamlamamız bir iki aylık süreç alacak. Ama kısmet olursa, önümüzdeki Cuma günü, yani bayramdan önce millet bahçemizi halkımızın hizmetine sunacağız”dedi.

Cuma gününden itibaren tüm Şanlıurfalıların Eyyübiye Millet Bahçesi’ne gelebileceğini belirten Başkan Kuş, gençlerin tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahalarını kullanabileceğini, ailelerin mesire alanlarında vakit geçirebileceğini, çocukların oyun gruplarında eğlenebileceğini ifade

 ederek, tüm yeşil alanların Cuma gününden itibaren halkın istifadesine sunulacağını söyledi.

Eyyübiye Millet Bahçesi’ndeki düzenleme çalışmalarınınyüzde seksen oranında tamamlandığını müşahede ettiklerini ve halka açılması yönünde karar alındığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise, “Cuma gününden itibaren tüm halkımızı birlik beraberlik içerisinde pikniğe davet ediyoruz. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı adına Başkanım Mehmet Kuş’a, meclis üyelerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Eyyübiye Millet Bahçesi’ndeki incelemelere eşlik eden Meclis Üyeleri Abdullah Samak ve Mahir Öge ile Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da Başkan Mehmet Kuş başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, Eyyübiye’ye hayırlı olmasını dilediler.

Haftanın Öne Çıkanları

Vali Ayhan’dan Sürpriz Ziyaret

2023-06-16 19:43 - Politika

Ak Parti Milletvekilleri Arapgir Ve Arguvanı Ziyaret Etti

2023-06-12 17:56 - Gündem

SİVEREK NEDİR?

2023-06-14 17:26 - Gündem

Tiyatro Ekibi Siverek’te Seyircileriyle Buluştu

2023-06-13 13:12 - Yaşam

Bölgenin En Büyüğü; Eyyübiye Millet Bahçesi Açılıyor !

2023-06-19 13:10 - Spor

Bıçaklı Şahıs Siverek Şanlıurfa Yolunu Kapattı

2023-06-18 18:34 - Asayiş

cehalet ve cahillik toplumun yarayan kanası

2023-06-14 13:06 - Gündem

Haliliye de Yapılan Kültür Merkezi İlgi Gördü

2023-06-12 19:55 - Yaşam

Dünü Ve Bugünü İle Siverek’in Yaşam Manifestosu

2023-06-14 17:37 - Gündem

Söz Ve Sorumluluk

2023-06-16 13:28 - Gündem

İlgili Haberler

Doktor Fahriye Yonca Ayas’tan Siverek Engelliler Spor Kulübü’ne Anlamlı Ziyaret

15:13 - Spor

Siverek Engelliler Spor Kulübü Yeniden Sahalarda

12:55 - Spor

Siverek Engelliler Spor Kulübü Yeniden Sahalarda

12:55 - Spor

Siverek Engelliler Basketbol Takımına Moral Ziyareti: “Engelleri Birlikte Aşıyoruz”

21:36 - Spor

Siverek Engelliler Spor Kulübü İlk Toplantısıyla Sezona “Birlikte Güçlüyüz” Mesajı Verdi

11:09 - Spor

Günün Manşetleri

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir’den Şehitlere Vefa Ziyareti

12:12 - Gündem

Bayiki Aşireti Kurban Bayramı’nda Bismil’de Kucaklaştı

11:59 - Gündem

Siverek'te Meyve Ağaçları Toprakla Buluştu

09:06 - Yaşam

Siverek Oda Başkanı Dalaman'dan Bayram Alışverişlerinizi Çarşı Esnafınızdan Yapın Çağrısı

08:53 - Gündem

Siverek Kızılay’dan Bayramlık Sevinci

07:02 - Gündem