?>

BODRUM OLSA BEĞENİRDİNİZ AMA BURASI SİVEREK!

Gündem - 5 yıl önce

Şanlıurfa’nın Bodrum’u diye anılan Siverek’te bulunan Takoran Vadisi, yerli halk ve çevre illerden gelen turistlerin kafa dinlediği yere dönüştü.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bulunan ve adeta doğa harikası olan Takoran Vadisi ziyaretçi akınına uğruyor. Şanlıurfa’nın Bodrum’u olarak anılan Saklı Cennet Takoran’a Siverek’in yerli halkının yanı sıra çevre illerden de ziyaretçiler geliyor.

Fırat Nehri üzerine kurulan, Atatürk Barajı yapıldıktan sonra kanyonlarıyla dikkat çeken Takoran Vadisi, her geçen gün daha fazla kişinin ilgi odağı olurken yerli ve yabancı turistlerin mekanı haline geldi. Bölge halkının ekonomisine de büyük katkısı sağlayan vadiye gelen ziyaretçiler tekne turu gerçekleştirerek, vadinin eşsiz manzarasını görme şansını elde ediyor. Doğa ve su sporları tutkunları için de tercih edilen Takoran Vadisi’nde yer alan kanyonlarda ziyaretçiler, geceleri çadırlarını kurarak kamp alanı oluşturuyor.

“TAKORAN’DA PİKNİK KEYFİ”

Siverekli vatandaşların yanı sıra Adıyaman başta olmak üzere diğer illerden ve ilçelerinden gelen yüzlerce yerli turist Siverek Belediyesi tarafından yapılan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan mesire alanında günün yorgunluğunu ve stresini üzerinden atıyorlar.

PANDEMİ NEDENİYLE BİR SÜRE KAPALIYDI!

Korona virüs nedeniyle konulan yasakların kaldırılmasıyla beraber tekrar ziyaretçilerini kabul eden Takoran Vadisi, 1 Haziran’da açılmış ve tekrar eski yoğunluğuna geri dönmüştü.

Haftanın Öne Çıkanları

SİVEREK JANDARMADAN HAVADAN VE KARADAN TRAFİK DENETİMİ

2020-08-04 20:39 - Gündem

5.08.2020 Tarihli Birinci Sayfa

2020-08-05 03:00 - Gündem

6.08.2020 Tarihli Birinci Sayfa

2020-08-06 03:00 - Gündem

BODRUM OLSA BEĞENİRDİNİZ AMA BURASI SİVEREK!

2020-08-06 20:27 - Gündem

4.08.2020 Tarihli Birinci Sayfa

2020-08-04 03:00 - Gündem

İlgili Haberler

Kaymakam Salih Sak’tan Zincirliçay Mahallesi’nde Anlamlı Ziyaret

05:17 - Gündem

Siverek’te Kıbrıs Gazisi Mezarı Yenilenerek Vefa Örneği Sergilendi

05:15 - Gündem

Vali Hasan Şıldak, Siverek’te Mehmetçik ile Öğle Yemeğinde Buluştu

23:21 - Gündem

Siverek’te 5G Gerginliği Çığ Gibi Büyüyor

23:13 - Gündem

Siverek’in Değerli Sevilen Yüzleri Unutulmuyor

23:06 - Gündem

Günün Manşetleri

Siverek’te Hayvancılığa Can Suyu: 400 Üreticiye Sıvat Desteği Sağlandı

05:38 - Yaşam

Kaymakam Salih Sak’tan Zincirliçay Mahallesi’nde Anlamlı Ziyaret

05:17 - Gündem

Türkiye Şampiyonluğuyla Siverek'i Gururlandırdılar

05:27 - Spor

Siverek’te Kıbrıs Gazisi Mezarı Yenilenerek Vefa Örneği Sergilendi

05:15 - Gündem

Siverek’te Esnaf Odası Başkanlarından KYK Yurdu İnşaatına İnceleme Ziyareti

23:43 - Yaşam