?>

Başkan Ekinci’den Çiftçilere Jest

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe  Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçedeki çiftçileri sevindirecek bir karara imza attı.

Yaşam - 2 yıl önce

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe   Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçedeki çiftçileri sevindirecek bir karara imza attı.

Alınan karar doğrultusunda Buğday Pazarı kompleksinde belediye adına tahsis edilen komisyon ücreti yılsonuna kadar alınmayacak.

Viranşehir’in kalkınması, büyümesi ve gelişmesi için gayret sarf eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, aynı zamanda ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarını da bir bir çözüme kavuşturuyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, son olarak ilçedeki çiftçilerin talebini yerine getirdi.

Başkan Salih Ekinci’nin talimatıyla, Buğday Pazarı’nda çiftçilerden belediye adına alınan komisyon bedelinin yılsonuna kadar alınmaması maddesi Viranşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gündeme geldi.

Belediye Meclisinden oy çokluğu ile alınan karar doğrultusunda bundan sonra yılsonuna kadar Buğday Pazarına ürünlerini getiren çiftçilerden komisyon ücreti alınmayacak.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, göreve geldiklerinden bu yana her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını belirterek, “İlçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyor, ona göre çözümler üretiyoruz. Bu kapsamda çiftçilerimizin de yaşadığı bir sorunu bugün aldığımız meclis kararıyla çözüme kavuşturduk. Çiftçilerimiz yılsonuna kadar Buğday Pazarı’nda komisyon ödemeyecek. Aldığımız bu kararın Viranşehir’imize ve tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Alınan bu kararı büyük memnuniyetle karşılayan çiftçiler de, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediye Meclisine teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’den Basın Açıklaması

2023-07-04 20:14 - Politika

Cennet çamuru Rağbet Görüyor

2023-07-03 19:50 - Kültür & Sanat

Yüz Dönüm Buğday Küle Döndü

2023-07-03 13:08 - Asayiş

Sivereklilerin İl Olma Mesaisi Devam Ediyor

2023-07-01 15:10 - Politika

Tarihi Alanlar Çöplük Yuvasına Döndü

2023-07-04 13:15 - Yaşam

Acı Haber Tez Duyuldu

2023-06-29 21:49 - Asayiş

Girdiği Su Mezarı Oldu

2023-07-01 13:49 - Asayiş

Gülmeyi Unuttuk Mu

2023-07-03 15:59 - Sağlık

Akıl Almaz Uyuşturucu Operasyonu

2023-07-04 16:26 - Asayiş

Lunapark gaspçısı 13 yıl sonra cezaevine gönderildi

2023-07-03 19:21 - Asayiş

İlgili Haberler

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde İş Bırakma Eylemi

18:00 - Yaşam

Siirt'te Kavurucu Sıcaklar Hayatı Durdurdu

16:00 - Yaşam

Mardin'de Kavurucu Sıcağa Karşı İlginç Önlem

15:00 - Yaşam

Siverek’te Aile Bağlarını Güçlendiren Yaz Semineri: TÜGVA’dan Anlamlı Etkinlik

13:25 - Yaşam

Şanlıurfa'da 350 Milyonluk Dönüşüm

09:38 - Yaşam

Günün Manşetleri

Kilis’te DEAŞ Operasyonu: Bir Şüpheli Tutuklandı

18:30 - Asayiş

Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde İş Bırakma Eylemi

18:00 - Yaşam

Gaziantep FK - Galatasaray Maçı Biletleri Satışa Çıkıyor

17:30 - Spor

Adıyaman Kahta’da Kopan Elektrik Hattı Alev Aldı, Mahallede Korku Dolu Anlar Yaşandı

17:00 - Asayiş

Motosiklet Tutkununun Hayatını Kaybettiği Kaza Kask Kamerasına Yansıdı

16:30 - Asayiş