?>

BAŞKAN ÇAKMAK’TAN BUĞDAY PAZARI ESNAFLARINA ZİYARET

Gündem - 4 yıl önce

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak esnaf ziyaretleri kapsamında buğday pazarı esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Sabah saatlerinde beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle buğday pazarına giden Başkan Ayşe Çakmak, esnaflarla bir araya geldi.

Bir süre sohbet ettiği esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Çakmak, esnafın taleplerini dinledi.

Esnafın su tahliyesi talebini ilgili not alan başkan yardımcısı ve birim müdürü, Başkan Çakmak’ın talimatı üzerine sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği Siverek ilçesinin ilk kadın Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, tüm pazar esnafını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Çakmak’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren buğday pazarı başkanı Selim Karaburç, “İlçemizde ilk kadın belediye başkanı olması hepimizi gururlandırdı, öncelikle yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler için buğday pazarı esnafını ziyaret ederek taleplerini dinlemesi de ayrı bir güzellik oldu. Taleplerimizi ilettik, kendisi de not aldı, kısa sürede çözüme kavuşturacağına inanıyoruz. Ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” dedi.

Buğday pazarının bölge ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Esnafımızla birebir sohbet ederek taleplerini dinleme noktasında güzel değerlendirmelerde bulunduk. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle güzel bir çalışmaya imza attık. Zaten esnafımızı ziyaretten önce arkadaşlarımızla istişare ederek mevcut sorunların çözümü noktasında çalışma başlatacağımızı dile getirdik. Pazarda faaliyet yürüten esnaflarımıza yapacağımız çalışmalar konusunda da bilgiler verdik. Önümüzdeki dönemlerde Siverek’e yeni bir buğday pazarı kazandırmak için elimizden gelen çabayı ve gayreti göstereceğiz. Gösterdikleri teveccühten ötürü tüm esnaf ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

SİVEREK’TE KAZA: 8 YARALI

2021-01-11 18:47 - Gündem

BAKAN DUYURMUŞTU, URFA’DA OKUNDU

2021-01-11 19:23 - Gündem

80 TORUNLU KORE GAZİSİ’NE ANLAMLI ZİYARET

2021-01-11 18:53 - Gündem

ŞANLIURFALI GENÇLER UYUŞTURUCU BATAĞINA BATIYOR

2021-01-11 19:38 - Gündem

SİVEREK’TE KORKULAN OLDU: KÖPRÜ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

2021-01-11 18:58 - Gündem

TÜPLÜ ARAÇ YANGINI KORKUTTU!

2021-01-11 19:18 - Gündem

YEDİ BAŞAK DERNEĞİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

2021-01-12 19:02 - Gündem

BAŞKAN ÇAKMAK’TAN BUĞDAY PAZARI ESNAFLARINA ZİYARET

2021-01-13 19:55 - Gündem

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK’TAN İŞÇİ ÜCRETLERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

2021-01-07 18:22 - Gündem

TÜM TÜRKİYE TEK SES TEK NEFES İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUDU

2021-01-11 19:28 - Gündem

İlgili Haberler

Siverek Hatipoğlu Aşireti İbrahim Oğulları Derneği Genel Kurulunda Birlik Mesajı

10:08 - Gündem

Siverek Oda Başkanı İnan'dan Acilen Belediyeden Sanayi Kavşağı Talebi

14:27 - Gündem

Ailelere Büyük Destek: 10 Bin TL Nakdi Yardım Başvuruları Başladı

11:30 - Gündem

Kayyum Yaptı, DEM Partili Belediye Tekstil Fabrikasını Hizmete Açamadı

07:00 - Gündem

Jandarma Ekiplerinden Çocuklara Sürpriz 23 Nisan Etkinliği

21:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Siverek Hatipoğlu Aşireti İbrahim Oğulları Derneği Genel Kurulunda Birlik Mesajı

10:08 - Gündem

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

10:00 - Asayiş

40 Bin Tonluk Hububat Vurgununda 9 Tutuklama

09:30 - -

Grand İsias Otel’in Kamu Görevlileri Davası 16 Temmuz’a Ertelendi

09:00 - Yaşam

Siverek’e  Modern Evlendirme Dairesi Yapılıyor

08:59 - Kültür & Sanat