?>

AK Parti Yeşilli İlçe Başkanı İsmail Bayhoca, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İsmail Bayhoca'nın esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde hangi sorunlar gündeme geldi?

Gündem - 1 yıl önce

Mardin'in Yeşilli ilçesinde, AK Parti Yeşilli İlçe Başkanı İsmail Bayhoca, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi. Bu ziyaretler, yerel esnafın yaşadığı zorlukları anlamak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla yapıldı. Peki, Bayhoca'nın bu ziyaretlerdeki ana hedefleri nelerdi ve esnafın karşılaştığı sorunlar nelerdir?

Esnaf Ziyaretinin Amaçları

İsmail Bayhoca, ziyaretlerinde hem yerel esnafla hem de vatandaşlarla bire bir görüşerek sorunları tespit etmeyi hedefledi. "İnşallah çalışmalarımız kapsamında kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere Yeşilli ilçemizin her bir metrekaresini ziyaret ederek vatandaşımızın yanında olacağız," şeklinde konuşan Bayhoca, bu yaklaşımıyla toplumun farklı kesimlerine ulaşmayı amaçlıyor.

Vatandaşların Talepleri ve Sorunları

Bayhoca, esnafın ilettiği talepler ve sorunlar hakkında bilgi alarak, çözüm yolları arayacaklarını vurguladı. Bu tür ziyaretlerin, halkın taleplerini daha iyi anlayabilmek için önemli olduğunu belirten Bayhoca, "Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözümleri için gayret gösteriyoruz," ifadelerini kullandı. Bu durum, yerel yönetimlerin vatandaş odaklı bir yaklaşım benimsemesi gerektiğini ortaya koyuyor.

Teveccüt ve Destek Teşekkürü

Esnaf ve vatandaşlara gösterdikleri teveccütten dolayı teşekkür eden Bayhoca, "Kendileriyle daha sık bir araya geleceğiz," şeklinde bir mesaj verdi. Bu, ilçe başkanının yerel halkla olan iletişimini güçlendirme kararlılığını gösteriyor. Sürekli bir diyalog ortamının yaratılması, vatandaşların sorunlarını daha hızlı bir şekilde iletmeleri açısından büyük önem taşıyor.

Gelecek Planları ve Çalışmalar

Bayhoca, Yeşilli ilçesinin kalkınması ve esnafın desteklenmesi için çeşitli projeler geliştirmeyi planladıklarını açıkladı. Bu projelerin, hem ekonomik hem de sosyal açıdan ilçeye katkı sağlaması hedefleniyor. Ziyaretler sayesinde elde edilen geri dönüşlerin, gelecekteki çalışmalar için yol gösterici olacağını belirtti.

Yerel Yönetim ve Halk İlişkileri

İsmail Bayhoca’nın esnaf ziyaretleri, yerel yönetim ve halk arasındaki bağı güçlendirme çabası olarak değerlendiriliyor. Bu tür etkinliklerin, vatandaşların yönetimle olan ilişkilerini pekiştireceği ve sorunlarına daha duyarlı bir yaklaşım geliştirilmesine yardımcı olacağı öngörülüyor. Bayhoca, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve halkla olan iletişimi artırmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını belirtti.

"İnşallah çalışmalarımız kapsamında kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere Yeşilli ilçemizin her bir metrekaresini ziyaret ederek vatandaşımızın yanında olacağız." - İsmail Bayhoca

AK Parti Yeşilli İlçe Başkanı İsmail Bayhoca'nın esnaf ziyaretleri, yerel sorunların çözümünde önemli bir adım olarak öne çıkıyor. AA

Haftanın Öne Çıkanları

Şanlıurfa'da Karahan ve Karakeçi Ailelerin Düğününde Aşiret ,Sanat ve Siyaset Bir Arada

2024-10-04 14:15 - Gündem

Siverek’te Sabahın İlk Işıklarında Buluşma Geleneği: Çayhane Mesaisi

2024-10-03 10:41 - Kültür & Sanat

Kaymakam Aydemir Siverek Kız Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

2024-10-05 10:01 - Eğitim

Siverek'te Hayırseverlik Örneği: Taziye Evi ve Mescit Halkın Hizmetinde

2024-10-02 08:40 - Kültür & Sanat

Kaçakçılık Yapan Kargo Firması Aracı Durduruldu

2024-10-03 22:30 - Asayiş

Altın Koza’da Büyük Başarı: Siverek’e En İyi Film Ödülü

2024-09-30 08:29 - Kültür & Sanat

Islah Edilen "Diyar 2017" Kapari Çeşidi Milli Çeşit Listesi'ne Girdi

2024-10-01 19:15 - Gündem

Siverek'te Görkemli Bir Etkinlik Daha: Siverek Liseliler Buluşması

2024-10-01 10:26 - Kültür & Sanat

Siverek'te Gece Elektrik Kesintisi Yaşanacak: Bu Gece Şehri Neler Bekliyor?

2024-10-05 10:54 - Yaşam

Siverek Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nde Edebiyat Paneli

2024-10-06 10:00 - Kültür & Sanat

İlgili Haberler

Şanlıurfa'da Kadın Emeğine Dev Destek: "İşleyen Eller" Projesi Tanıtıldı

08:01 - Gündem

Türkiye Bal Üreticiler Birliği Başkan Yardımcısına Siverekli Sinan Uçar Yeniden Seçildi

07:44 - Gündem

Şanlıurfa’da Vali Şıldak Vakıf Müdürleriyle Bir Araya Geldi

07:30 - Gündem

Siverek’te Zabıta Ekiplerinden Mutfak Güvenliği Operasyonu

12:29 - Gündem

Siverek’te Demir Dövüldü, İrade Mühürlendi: Hacı İnan İle İstikrar Dönemi!

08:23 - Gündem

Günün Manşetleri

Şanlıurfa'da Kadın Emeğine Dev Destek: "İşleyen Eller" Projesi Tanıtıldı

08:01 - Gündem

Şanlıurfa’da Vali Şıldak Vakıf Müdürleriyle Bir Araya Geldi

07:30 - Gündem

Şanlıurfa'da Yatırım Vaadiyle Dolandırıcılık Şebekesine Jandarma Darbesi

07:20 - Asayiş

Şanlıurfa’nın 2025 Güvenlik Karnesi: Suçla Mücadelede Şeffaf ve Keskin Dönem

12:37 - Asayiş

Siverek’te Zabıta Ekiplerinden Mutfak Güvenliği Operasyonu

12:29 - Gündem