USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Siverek AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Par'dan SİVİLDER'e Önemli Ziyaret

Mehmet Par'ın Siverek İçin Projeleri Neler? SİVİLDER Ziyaretinde Neler Konuşuldu?

Siverek AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Par'dan SİVİLDER'e Önemli Ziyaret
13-12-2023 16:52

SİVİLDER'e Özel Ziyaret

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Par, Siverek İl Yapma ve Kalkınma Derneği (SİVİLDER)'i ziyaret etti. Bu ziyaret, yerel politikada önemli bir adım olarak görülüyor. Par, SİVİLDER Başkanı Ayhan Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Mehmet Par'ın Hedefleri ve Projeleri

Par, ziyaret sırasında Siverek'e hizmet etme ve kalkınma projeleri hakkında konuştu. "Siverek sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Memleketimin kalkınması ve refah düzeyine erişebilmesi için adaylığım kesinleştiğinde projelerimle geliyorum," dedi. Par, sağlık sektöründe 81 ilde yaptığı çalışmalara da değinerek, kent tarımı, hayvancılık, turizm ve sanayi alanlarında Siverek'in kalkınmasına yönelik projelerini anlattı.

Mehmet Par

"Emin olunuz ki aday sürecim kesinleştiğinde seçildiğim takdirde memleketim için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu memleketin bir evladı olarak kendimi buna hazırlıyorum." Siverek'i tüm türkiyede değil uluslararası arenada tanıtmak istiyorum buna kendimi hazırlıyorum bu memleketin bir evladı olarak elimden ne geliyorsa kalkınmaya ve gelişmeye gönelik tüm adımları atacağım dedi 

SİVİLDER Başkanı Ayhan Ekinci'nin Yorumu

SİVİLDER Başkanı Ayhan Ekinci, Mehmet Par'ın dernek ziyaretinden ve projelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekinci, "Yerel seçimlere az bir süre kala, Mehmet Par'ın bizi aydınlatan projeleriyle ziyaret etmesi memnuniyet verici. Bunlar Siverek için hayati projeler," şeklinde konuştu.

Sonuç ve Toplumun Beklentileri

Mehmet Par'ın bu ziyareti, Siverek halkı için büyük bir umut kaynağı oluşturuyor. Adaylık sürecinde ve olası bir seçilme durumunda, Par'ın Siverek için vaat ettiği projelerin gerçekleşmesi, şehrin kalkınması açısından kritik öneme sahip. Siverek halkının bu projelere ve Par'ın liderliğine olan ilgisi ve beklentisi büyük.

Mehmet Par Öz Geçmişi

        Mehmet Par, 1990 Şanlıurfa Siverek doğumludur. Liseye kadar Siverek’te okumuştur. Devamında İstanbul Üniversitesi Hukuk Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Ağırlıklı olarak Siverek, Ankara ve İstanbul’ da yaşamaktadır.
2011 yılından bu yana kurduğu Par Sağlık Şirketler Grubu ile Türkiye’nin 81 ilindeki on binlerce doktora hizmet vermekte ve ülkemizin bilinen büyük özel üniversite hastaneleri başta olmak üzere birçok hastaneyle iş birliği yapmaktadır. Şanlıurfa, Ankara ve İstanbul’da aktif ofisleri
bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında ülkemizin sağlık alanına yön veren büyük projeler geliştirmiştir. ABD, İngiltere, Almanya, Avustralya, Dubai, Kanada başta olmak üzere 116 ülkede iş birlikleri bulunmaktadır. Yılda ortalama 10.000 doktorun ülkemizde eğitim almasını sağlamaktadır.

          Bu vesileyle ülkemizin sağlık alanında uluslararası tanınırlığını artırarak ülke ekonomimize ciddi katkıda bulunmuştur. 2022 yılında kurmuş olduğu İstanbul Doctors Academy ile Türk doktorlarımızın dünya sağlık sisteminde etkin yer alabilmeleri için büyük bir projeye daha imza
atmıştır. Kurucularından olduğu Par Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi ile sigortacılık sektöründe, Globikal Trade şirketi ile dış ticaret sektöründe ve Parlegal Şirketi ile uluslararası danışmalık sektöründe hizmetler sunmaktadır.
            Türkiye’de 70'i aşkın il ve Avrupa’da 10 ülke gezmiştir. Bulunduğu illerde ve ülkelerde uluslararası iş birliklerini arttırmıştır. Şanlıurfa, İstanbul, Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesinde tanınmaktadır. Hem Türkiye'de hem iş birliği yaptığı ülkelerde aktif bir çevreye
sahiptir. Mehmet Par, İnternasyonel İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) kurucu üyelerindendir. Aynı zamanda derneğin Sağlık Komisyonu Başkanı olarak aktif görev almaktadır. Mehmet Par, Almanya, İsviçre, Hollanda, Belçika ve Türkiye'den alanında uzman ekiplerin ortak çalışmasıyla                 Şanlıurfa’nın ekonomik, sosyal ve çevresel sorunlarına yönelik bölgesel çözümler üretilmesi için 8 yıllık bir çalışma yürüttü.

Bu çalışmalar kapsamında, sağlık, hukuk, tarım, hayvancılık, turizm, enerji ve eğitim alanlarında büyük projeler geliştirmiştir.
Bu projeler ile memleketi Siverek ve Şanlıurfa bölgesini daha modern şehirler haline getirmek için çalışmalar yürütmektedir. Doğup büyüdüğü topraklardan bağlarını koparmadan gerek bölgedeki, gerekse ülkemizdeki insanlara, özellikle gençlere rol model olup uluslararası iş birlikleri yapabilmeleri için çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmalarını memleketine kazandırmak için ülkesine hizmet etmeyi borç edinmiş Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Siverek Belediye Başkanlığına aday olmuştur


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.04.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41