Arşiv haberi · Özgün yayın tarihi: 14 Şubat 2024
Tek Katlı Metruk Bina Çökmesiyle Oluşan Felaket
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, Sancak Mahallesi’nde tek katlı metruk bir yapı çökmesi sonucu acı bir olay yaşandı. Enkaz altında kalan bir kişi, hayatını kaybetti. Peki, bu felaket nasıl gerçekleşti?
Kurtarma Ekipleri Olaya Anında Müdahale Etti
Olayın hemen ardından AFAD, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemlerini alırken, kurtarma ekipleri enkaz altında kalan kişiyi arama çalışmalarına başladı. Ancak, enkaz altında kalan kişinin hayatta olma ihtimali giderek azalıyordu.
“Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından Bülent A’nın cansız bedenine ulaşıldı.” – Haber Kaynağı
Cenazenin Adli İşlemleri Devam Ediyor
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bülent A’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ancak, acı olayın detayları ve nedenleri hala netlik kazanmış değil. AA
1 kez okundu