USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Quique Setien İle Anlaşma Yakın

Yeni Teknik Direktör Olarak Quique Setien'i Seçmeye Hazırlanıyor

Quique Setien İle Anlaşma Yakın
29-12-2023 14:48

Beşiktaş'ın Galibiyeti ve Teknik Direktör Arayışı

Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında Atakaş Hatayspor ile yaptığı deplasman maçından 2-1 galip ayrılarak moral buldu. Bu galibiyetin ardından Beşiktaş'ta gözler, teknik direktör arayışına çevrildi. Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın hangi teknik direktörle anlaşacağı merak konusu olmuştu. Son dönemde Bruno Genesio ve Sergen Yalçın isimleri gündeme gelirken, İspanyol basınından bomba bir iddia ortaya atıldı.

Quique Setien ile Anlaşma İddiası

Mundodeportivo'nun haberine göre Beşiktaş, İspanyol çalıştırıcı Quique Setien ile anlaşmaya çok yakın. 65 yaşındaki teknik direktörün Beşiktaş'ın başına geçmek üzere olduğu belirtiliyor. Haberde, önceki günlerde iki taraf arasında yoğun görüşmeler yapıldığına dikkat çekiliyor. Setien'in Eylül ayında Villarreal'den ayrılmasının ardından Beşiktaş'ta yeni bir projenin sorumluluğunu üstleneceği ifade ediliyor.

Quique Setien'in Teknik Direktörlük Kariyeri

Quique Setien, teknik direktörlük kariyerinde Betis, Barcelona, Lugo, Las Palmas, Ekvator Ginesi, Racing ve Poli Ejido gibi takımlarda görev yapmış bir isim. Bu sezon Villarreal'in başına 4 maça çıkan Setien, 1 galibiyet ve 3 yenilginin ardından İspanyol ekibinden ayrılmıştı.

"Beşiktaş'ın teknik direktör arayışında Quique Setien ismi öne çıkıyor. Deneyimli teknik adam, siyah beyazlı takımın yeni projesinin başında olabilir." - Kaynak: Mundodeportivo

Beşiktaş taraftarları ve futbol kamuoyu, bu gelişmelerin ardından Setien'in takımın başına geçip geçmeyeceğini merakla bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
08.05.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ