USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür & Sanat

Kültür ve Huzur Buluşması: Terapistin Mevlana Olsaydı

Yazar Senai Demirci'nin Katılımıyla Gerçekleşen Etkinlikte Ne Anlatıldı? Diyarbakır'da Yaşananlar ve Gazze İçin Dualar Edildi

Kültür ve Huzur Buluşması: Terapistin Mevlana Olsaydı
19-12-2023 13:22

Huzur Hanem” Etkinliğinin Ayrıntıları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Huzur Hanem” buluşmaları çerçevesinde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bu özel program, " Terapistin Mevlana Olsaydı" başlığı altında Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlik, semazen gösterimiyle başladı ve katılımcılar, geleneksel bu gösteriyi büyük bir ilgiyle izledi.

Senai Demirci’nin Diyarbakır İzlenimleri

Programın konuşmacısı olan yazar Senai Demirci, sahneye çıkarak Diyarbakır’da olmanın kendisine yaşattığı mutluluğu dile getirdi. Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yapan Demirci, bölgenin barış ve huzur atmosferine de dikkat çekti.

Gazze’deki Durum ve Dua Anı

Demirci, programda Gazze’de yaşanılan zorlukları ve bölgenin güncel durumunu anlattı. Katılımcılarla birlikte Filistinliler için dua eden Demirci, etkinliğe katılan herkesin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Programın Kapanışı ve Önemli Konuklar

Etkinlik, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Bu anlamlı programa Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su ve çeşitli daire başkanları da katılım göstererek etkinliğin önemine vurgu yaptılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.05.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ