Ana SayfaEkonomiKayyum Belediyesinden Çalışanların Maaşlarına Rekor Zam

Kayyum Belediyesinden Çalışanların Maaşlarına Rekor Zam

Arşiv haberi · Özgün yayın tarihi: 22 Kasım 2023

Şanlıurfa Suruç Belediye Çalışanlarına Rekor Zam

Belediye Çalışanlarına Yapılan Rekor Zam

Suruç Belediyesi çalışanları, Kaymakam İbrahim Güneş’in kayyum olarak yönetiminde, yüzde 110’luk rekor bir zamla 2024 yılına hazırlanıyor. Kaymakam Güneş ve sendika arasındaki görüşmeler sonucunda, belediye çalışanlarına yapılan bu zam, çalışanları oldukça memnun etti.

Kaymakam İbrahim Güneş’in Açıklamaları

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, zam sözleşmesi sonrasında yaptığı açıklamada, yapılan iyileştirmenin önemine vurgu yaptı. Güneş, “Yüzde 110’a yakın bir artış yaptık, çünkü sizler bizim için önemlisiniz. Ayrıca 30 günlük ekstra bir ikramiye de olacak” dedi.

Sendika Başkanının Değerlendirmesi

Sendikanın Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak, müzakerelerin uzun süredir devam ettiğini ve kaymakamın direktifleri doğrultusunda ciddi bir artış yapıldığını belirtti. Şiltak, “15 Temmuz ruhuna binaen verilen 30 günlük ilave ikramiye için de kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Çalışanların Memnuniyeti

Belediye zabıta personeli Ahmet Durmuşer gibi çalışanlar, yapılan zammın kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Durmuşer, “Yüzde 100’ün üzerinde zam ve ek ikramiye için kaymakamımıza ve sendika başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

5 kez okundu

İlgili Haberler

Çok Okunan Haberler