?>

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan

Gündem - 7 yıl önce

Biz, bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla siyaset yapmıyoruz. Biz bu sorunlar çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla siyaset yapıyoruz Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Biz, bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla siyaset yapmıyoruz. Biz bu sorunlar çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla siyaset yapıyoruz.” dedi.

Erbakan, Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenen partisinin Şanlıurfa 1. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin aylardır süren yoğun bir seçim dönemini geride bıraktığını söyledi.

Artık Türkiye’nin temel meselelerine odaklanma vakti olduğunu belirten Erbakan, “82 milyon vatandaşın dertleriyle dertlenme vaktidir. Asıl sorunlarımızı konuşma, masaya yatırma ve bunlara çözüm ürütme vaktidir.” diye konuştu.

Erbakan, Türkiye’nin son 17 yıldan bu yana aynı irade tarafından yönetildiğini anlatarak, bu iradenin yaptığı her şeye “kötü, yanlış” demenin insani ve bilimsel olmayacağını ifade etti.

İktidara yönelik karalama amaçlı eleştirilerde bulunmadıklarını belirten Erbakan, şunları kaydetti:

“Biz konuşmalarımızı hava atmak için, ‘oh hükümüte ne güzel vurdunuz’ diye yapmıyoruz. Biz konuşmalarımızı, tespitlerimizi ‘dost acı söyler’ prensibiyle yapıyoruz.

Biz, milletimize uyarı vazifemizi yapıyoruz, iktidar için de kardeşlik vazifemizi yapıyoruz. Biz, bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla siyaset yapmıyoruz.

Biz bu sorunlar çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla siyaset yapıyoruz. İktidarda bulunan kardeşlerimiz de bizler de aynı geminin içerisindeyiz, aynı yolun yolcusuyuz.

Bu gemi batarsa hepimiz batacağız, iflasa uğrarsa hepimiz beraber uğrayacağız. Türkiye’de alışılagelmiş muhalefet anlayışında

olduğu gibi iktidarın yanlışına hatasına sevinen, iktidar hata yapsın ki bize buradan malzeme, oy çıksın anlayışı ile siyaset yapmıyoruz çünkü biz Yeniden Refah Partisi olarak yıkmak için değil yapmak için geliyoruz.

Haftanın Öne Çıkanları

Diş Hastanesi Kavşağında Kaza: Bir Yaralı

2019-04-08 12:30 - Gündem

Başkan Aydın, Mazbatasını Alarak Göreve Başladı

2019-04-08 21:19 - Gündem

Nizip Belediye Başkanı Sarı Görevine Başladı

2019-04-08 12:32 - Gündem

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATİH MEHMET BUCAK’TAN SİVEREK HALKINA TEŞEKKÜR

2019-04-03 21:37 - Gündem

Yıldız ve Beyazgül Ak Başkanların Mazbata ve Devir Teslim Törenlerine Katıldı

2019-04-08 12:31 - Gündem

Babasının İzinden Giderek Muhtar Oldu

2019-04-09 17:17 - Gündem

SİVEREK HEDEF GAZETESİ 8 NİSAN 2019(www.siverekgazeteleri.com)

2019-04-07 15:56 - Gündem

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

2019-04-08 12:28 - Gündem

Yurdum insanının Zekâsı

2019-04-08 12:29 - Gündem

SİVEREK’TE MİKAİL ASLAN KONSERİ

2019-04-03 21:39 - Gündem

İlgili Haberler

Kaymakam Salih Sak’tan Zincirliçay Mahallesi’nde Anlamlı Ziyaret

05:17 - Gündem

Siverek’te Kıbrıs Gazisi Mezarı Yenilenerek Vefa Örneği Sergilendi

05:15 - Gündem

Vali Hasan Şıldak, Siverek’te Mehmetçik ile Öğle Yemeğinde Buluştu

23:21 - Gündem

Siverek’te 5G Gerginliği Çığ Gibi Büyüyor

23:13 - Gündem

Siverek’in Değerli Sevilen Yüzleri Unutulmuyor

23:06 - Gündem

Günün Manşetleri

Siverek’te Hayvancılığa Can Suyu: 400 Üreticiye Sıvat Desteği Sağlandı

05:38 - Yaşam

Kaymakam Salih Sak’tan Zincirliçay Mahallesi’nde Anlamlı Ziyaret

05:17 - Gündem

Türkiye Şampiyonluğuyla Siverek'i Gururlandırdılar

05:27 - Spor

Siverek’te Kıbrıs Gazisi Mezarı Yenilenerek Vefa Örneği Sergilendi

05:15 - Gündem

Siverek’te Esnaf Odası Başkanlarından KYK Yurdu İnşaatına İnceleme Ziyareti

23:43 - Yaşam