?>

Polis Memuru Kuzkun Toprağa Verildi

Eğitim sırasında yaşanan talihsiz olayda şehit olan polis memuru Halil İbrahim Kuzkun'a son görev nasıl yerine getirildi? Törende neler yaşandı?

Gündem - 9 ay önce

Gaziantep'te eğitim sırasında gaz tüfeği kapsülünün yüzüne çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Halil İbrahim Kuzkun, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polis için Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Şehidin Özgeçmişi ve Dua

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, şehit Halil İbrahim Kuzkun'un özgeçmişi okundu ve İl Müftü Vekili Şakir Aktaş tarafından dua edildi. Törende, şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte birçok üst düzey yetkili ve silah arkadaşları hazır bulundu.

Törene Katılanlar

Törene, şehidin babası Ahmet, annesi Melek, eşi Seda ve yakınlarının yanı sıra Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Özel Harekat Başkan Yardımcısı Eraslan Er, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve şehidin silah arkadaşları katıldı. Törene katılanlar, şehidin ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

Şehidin Toprağa Verilmesi

Şehit polis memuru Halil İbrahim Kuzkun'un naaşı, Gaziantep'teki törenin ardından Oğuzeli ilçesine bağlı Altunyurt Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı dualar eşliğinde defnedildi. Tören boyunca duygusal anlar yaşandı ve katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadı.

Olayın Detayları

Polis memuru Halil İbrahim Kuzkun, 10 Temmuz'da Gaziantep Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim verdiği sırada gaz tüfeğine sıkışan kapsülün yüzüne çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Kuzkun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Bu talihsiz olay, eğitim sırasında güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ailenin ve Meslektaşlarının Acısı

Şehit Halil İbrahim Kuzkun'un ailesi ve meslektaşları, büyük bir acı içinde olduklarını belirtti. Kuzkun'un fedakarlığı ve görev aşkı, törene katılan herkes tarafından takdirle karşılandı. Aile, bu zorlu süreçte destek veren herkese teşekkür etti ve şehidin anısını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

"Şehidimiz Halil İbrahim Kuzkun'u sonsuzluğa uğurlarken, onun kahramanlığı ve fedakarlığı asla unutulmayacak." - Gaziantep Valisi Kemal Çeber

Gaziantep'te düzenlenen bu tören, şehit polis memuru Halil İbrahim Kuzkun'un anısını yaşatmak ve onun kahramanlığını onurlandırmak amacıyla büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Şehit polis, dualarla ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. AA

Haftanın Öne Çıkanları

İbrahim Tatlıses Torunlarıyla Unutulmaz Anlar Yaşadı

2024-07-28 13:30 - Yaşam

Fenerbahçeli Tıp İnsanları Vakfı'ndan Siverek'te Eğitime Destek

2024-07-30 08:37 - Gündem

Siverek Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Enver Akçiçek, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2024-07-31 12:03 - Gündem

Siverek'te Kent Konseyi 2. Toplantısı Mahalle Muhtarlarıyla Gerçekleşti

2024-08-01 08:35 - Gündem

Siverek Esnaf Oda Başkanlarından Diyarbakır Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı'na Anlamlı Ziyaret

2024-08-02 09:39 - Gündem

Siverek’te Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Eksikliği Neden Giderilmiyor?

2024-07-30 08:59 - Sağlık

Siverek’te Domates Kurutma Alanları İnceleniyor

2024-08-02 08:23 - Ekonomi

Siverek’te Organik Biber Hasadı Başladı

2024-07-31 08:55 - Ekonomi

Cemiyet Başkanlarından Gazetemize Önemli Ziyaret

2024-08-02 12:14 - Gündem

Sınıfa Giren Beyaz Baykuş Doğaya Bırakıldı

2024-08-02 10:00 - Gündem

İlgili Haberler

Siverek Hatipoğlu Aşireti İbrahim Oğulları Derneği Genel Kurulunda Birlik Mesajı

10:08 - Gündem

Siverek Oda Başkanı İnan'dan Acilen Belediyeden Sanayi Kavşağı Talebi

14:27 - Gündem

Ailelere Büyük Destek: 10 Bin TL Nakdi Yardım Başvuruları Başladı

11:30 - Gündem

Kayyum Yaptı, DEM Partili Belediye Tekstil Fabrikasını Hizmete Açamadı

07:00 - Gündem

Jandarma Ekiplerinden Çocuklara Sürpriz 23 Nisan Etkinliği

21:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Siverek Hatipoğlu Aşireti İbrahim Oğulları Derneği Genel Kurulunda Birlik Mesajı

10:08 - Gündem

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

10:00 - Asayiş

40 Bin Tonluk Hububat Vurgununda 9 Tutuklama

09:30 - -

Grand İsias Otel’in Kamu Görevlileri Davası 16 Temmuz’a Ertelendi

09:00 - Yaşam

Siverek’e  Modern Evlendirme Dairesi Yapılıyor

08:59 - Kültür & Sanat