?>

Park Halindeki Otomobil Alev Topuna Döndü

Gece geç saatlerde meydana gelen yangın, Cihan Kizir'e ait park halindeki otomobili kullanılamaz hale getirdi. Peki, yangının çıkış sebebi nedir ve olayı araştıran ekipler ne buldu?

Asayiş - 10 ay önce

Otomobildeki Yangın Nasıl Başladı?

İhlas Haber Ajansı Adıyaman muhabiri Cihan Kizir’e ait 34 EDZ 677 plakalı otomobil, evinin önünde park halindeyken bilinmeyen bir nedenden dolayı yangına yakalandı. Olay, Adıyaman merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gece geç saatte meydana geldi. Yangın, aracın arka kısmında başladı ve kısa sürede büyüyerek otomobili alev topuna dönüştürdü. Peki, bu yangının çıkış sebebi nedir? Yangının başlamasına yol açan faktörler ne olabilir?

Yangın Kısa Sürede Büyüdü

Mahalle sakinlerinin fark etmesiyle birlikte hızla büyüyen yangın, otomobilin bagaj kısmından yayılmaya başladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangının büyümesi sonucu, otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının büyümesine neden olan faktörler nelerdi? Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar büyük bir hasar oluştu?

Polis Ekipleri Olayı Araştırıyor

Yangının söndürülmesinin ardından, olay yerine gelen polis ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırmak üzere detaylı bir inceleme yaptı. Polis, kundaklama olup olmadığını tespit etmek için çalışmalarını sürdürdü. Olayla ilgili gazeteci Cihan Kizir de açıklamalarda bulunarak, yangının başlangıcını şöyle anlattı: “Bağırış, çağırışlarla dışarı çıktığımda araba alev topuna dönmüştü. Araba yanıyordu. Arabanın arka tarafından alev vardı. Polisleri aradık, itfaiye ekiplerini aradık ve gelip yangını söndürdüler. Polis ekipleri incelemelerini yaptılar. Kundaklama olup olmadığını bilmiyoruz. Ama araba tamamen hurda yığınına döndü.” Yangının çıkış nedeni hala belirsizken, yangının kundaklama olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

“Bağırış, çağırışlarla dışarı çıktığımda araba alev topuna dönmüştü. Araba yanıyordu. Arabanın arka tarafından alev vardı.” – Cihan Kizir.İHA

Haftanın Öne Çıkanları

Çocuğun Parmağına Sıkışan Metal Parça İtfaiye Tarafından Çıkarıldı

2024-12-22 14:00 - Asayiş

Siverek Oda Başkanı İnan İsyanda; Sanayi Esnafı Elektrik Kesintileriyle Boğuşuyor

2024-12-23 08:00 - Gündem

Siverek’te Yılbaşı Kutlamalarında Silah Sıkılmaması İçin Örnek Bir Dayanışma

2024-12-27 08:48 - Gündem

GTB’de 2024 Yılının Son Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

2024-12-23 21:00 - Politika

Siverekli Yazar Hasan Baydilli’den Anlamlı Bir Buluşma: İmza Günü Heyecanı

2024-12-25 11:25 - Kültür & Sanat

Siverek Devlet Hastanesinde Akşam Poliklinik Hizmeti Vatandaşları Memnun Ediyor

2024-12-24 09:06 - Sağlık

Siverek’te Dezavantajlı Vatandaşlar İçin Umut Dolu Bir Proje

2024-12-24 09:30 - Gündem

Siverek'te Millet Lokantaları Yeni Şubelerle Büyüyor

2024-12-24 09:40 - Yaşam

Siverek Oda Başkanı Ay’dan Pos Cihazı Kesintilerine Tepki

2024-12-23 08:54 - Gündem

Siverek Kırsalında Çobanların Leylek Yuvalarına Anlamlı Ziyaret

2024-12-23 08:33 - Eğitim

İlgili Haberler

Siverek’te Ölümcül Kaza Sonrası Mahalleli Yolu Taşlarla Kapattı

05:24 - Asayiş

Siverek’te Anne ve Kızına Araç Çarptı

09:46 - Asayiş

Siverek’te Kadın Cinayeti Davasında Yeni Gelişme

08:54 - Asayiş

3 Sivereklinin Ardından Sürücü de Yaşamını Yitirdi

09:32 - Asayiş

Siverek’te Güvenli Eğitim İçin Polis ve Jandarma Sahada

09:28 - Asayiş

Günün Manşetleri

Siverek’te Hayvancılığa Can Suyu: 400 Üreticiye Sıvat Desteği Sağlandı

05:38 - Yaşam

Kaymakam Salih Sak’tan Zincirliçay Mahallesi’nde Anlamlı Ziyaret

05:17 - Gündem

Türkiye Şampiyonluğuyla Siverek'i Gururlandırdılar

05:27 - Spor

Siverek’te Kıbrıs Gazisi Mezarı Yenilenerek Vefa Örneği Sergilendi

05:15 - Gündem

Siverek’te Esnaf Odası Başkanlarından KYK Yurdu İnşaatına İnceleme Ziyareti

23:43 - Yaşam