?>

 Kamyon Kazası Sonrası Taburcu Olduktan 3 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Gaffar Bozdemir'in Kazadan Üç Gün Sonra Neden Hayatını Kaybetti? Otopsi Sonuçları Ne Söylüyor?

Asayiş - 6 ay önce

Kaza Anı ve Olayın Başlangıcı

Adıyaman’da 11 Mart 2025 tarihinde meydana gelen feci bir trafik kazasında, Gaffar Bozdemir’in kullandığı kamyon kontrolden çıkarak büyük bir kazaya yol açtı. Gaffar Bozdemir’in idaresindeki 02 AFK 377 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu, Adıyaman-Gölbaşı kara yolu Börgenek rampasında virajı alamayarak önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı, ardından akaryakıt istasyonu alanında park halindeki iki tıra çarparak tarlaya devrildi. Bu kazada tırlardan birini yıkayan Cihan Özkan (38) hayatını kaybetti. Peki, bu feci kazanın ardından Gaffar Bozdemir’in hayatta kalma mücadelesi nasıl bir sürece dönüştü?

Yaralı Kamyon Şoförünün Hastanedeki Tedavi Süreci

Kaza sonrası Gaffar Bozdemir ağır yaralı olarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Birkaç gün süren tedavi sürecinin ardından taburcu edilen Bozdemir’in durumu neydi? Taburcu olduktan sonra neden birden fenalaştı? Kamyon şoförünün yaşam mücadelesi hastaneden çıkmasıyla sona mı erdi? Birçok soru akıllarda kalırken, bu soruların yanıtı ölümünden sonra yapılan otopsi ile aranmaya başlandı.

Taburcu Sonrası Fenalaşan Bozdemir’in Hayatını Kaybetmesi

Gaffar Bozdemir, taburcu olduktan yaklaşık üç gün sonra ikamet ettiği adresinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Cenazesi, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna getirildi. Peki, Bozdemir’in ölümüne ne sebep oldu? Kaza sonrası yaşadığı yaralanmalar, ölümüne neden olmuş olabilir mi? İntihar ya da başka bir hastalık söz konusu mu? Kesin ölüm nedeni otopsi sonuçları ile belirlenecek.

Otopsi ve Şüpheli Ölüm Durumu

Gaffar Bozdemir’in ölümünün ardından, olay şüpheli olarak değerlendirildi ve otopsi yapılmasına karar verildi. Otopsi sonuçlarının kesin ölüm nedenini belirlemesi bekleniyor. Ölüme neyin yol açtığı konusunda yapılan bu incelemeler, halkın kafasında bazı soru işaretleri oluşturmuş durumda. Ölüme neden olan faktörler, kazada yaşanan travmalarla mı yoksa başka sağlık sorunlarıyla mı ilgili?

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Gaffar Bozdemir’in ölümüne dair başlatılan soruşturma devam etmekte. Adıyaman polisi ve savcılığı, olayla ilgili tüm detayları araştırmaya koyuldu. Kazanın ardından yaşanan ölüm vakasının ardından yapılan bu soruşturma, hem olayın aydınlatılması hem de Bozdemir’in ölüm nedeninin belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Peki, Bozdemir’in ölümünün ardındaki gerçekler gün yüzüne çıkacak mı?

“Kazanın ardından taburcu edilen Gaffar Bozdemir’in ölümünün, kazaya bağlı travmalardan mı yoksa başka bir sebepten mi kaynaklandığı otopsi ile belirlenecek.” İHA 

Haftanın Öne Çıkanları

Mehmet Fatih Bucak: Halkın Güvenini Kazanmaya Devam Ediyor

2025-03-20 08:25 - Politika

Siverek’te Kadınların Tarımsal Gücü Takdire Şayan

2025-03-19 08:21 - Ekonomi

Başkan Bucak, Yetimlerin Onuruna İftar Yemeği Verdi

2025-03-15 10:57 - Yaşam

Ünlü Yönetmen Gani Rüzgar Şavata'nın Acı Kaybı

2025-03-15 10:22 - Yaşam

Siverek Gençlik Merkezi'nden Duygulandıran Farkındalık Çalışması

2025-03-14 08:29 - Gündem

Siverek'te Topçu Alayı'ndan Şehit Yakınlarına ve Gazilere Vefa İftarı

2025-03-19 09:20 - Gündem

Siverek’te 14 Mart Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı

2025-03-14 14:48 - Sağlık

Siverek’te Duam Der'den Kurban Kesimi ve Dağıtımı Gerçekleştirildi

2025-03-15 10:14 - Yaşam

Siverek Kaymakamı Aydemir Kuduz ile Mücadele Stardı Verdi

2025-03-19 08:59 - Sağlık

Okula Gitmeyen Öğrencinin Velisine Günlük 257 TL Para Cezası

2025-03-15 07:00 - Yaşam

İlgili Haberler

Hilvan Hükümet Konağında Korkutan Yangın

09:33 - Asayiş

Siverek’te Muhtardan Uyuşturucuya Karşı Ortak Mücadele Çağrısı

10:23 - Asayiş

Siverek Fırat Nehri’nde 16 Yaşındaki Genç Boğuldu

08:00 - Asayiş

Siverek’te Endişe Yaratan İntihar Vakalarına Korkutucu Yükseliş

08:52 - Asayiş

İl Emniyet Müdürü Aksoy’dan Siverek’teki Cinayetle İlgili Kritik Açıklama

10:04 - Asayiş

Günün Manşetleri

Hilvan Hükümet Konağında Korkutan Yangın

09:33 - Asayiş

Siverek Oda Başkanı İnan: "Yeni vergi yasası küçük esnafı yok edecek"

09:15 - Ekonomi

Başkan Bucak’tan Siverek Belediyespor’a moral ziyareti

08:25 - Spor

Amedspor Taraftarları, Efsane Yönetmen Yılmaz Güney'i Anarak Tarihe Saygı Duruşu

11:28 - Yaşam

Siverek Belediyesi Kurslarıyla 43 Öğrenci Üniversiteli Oldu

10:31 - Eğitim