?>

Diyarbakır’da Feci Kaza: İki Tır ve Bir Otomobil Çarpıştı

Bu kaza nasıl gerçekleşti? Kimler etkilendi? Olay yerinde neler yaşandı?

Asayiş - 2 yıl önce

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde, Diyarbakır-Ergani Karayolu Yaytaş Mahallesi mevkisinde, iki tır ile bir otomobilin çarpıştığı feci bir kaza meydana geldi. V.K. idaresindeki 07 DEA 61 plakalı tır ile E.K. idaresindeki 72 AA 243 plakalı tır, H.K. idaresindeki 46 BR 450 plakalı otomobile çarptı. Bu çarpışma, hem şehirde hem de çevre mahallelerde büyük bir şok etkisi yarattı.

Kazanın Hemen Ardından Neler Yaşandı?

Çarpışmanın ardından olay yerine hızla jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, yaralıları hemen kentteki hastanelere sevk etti. Olay yerine gelen ekipler, kazanın boyutlarını ve etkilenen kişilerin durumunu hızlıca değerlendirdi.

Yaralıların Durumu Nasıl?

Otomobilde bulunan sürücü H.K., eşi M.K. ve çocukları Ş.K., H.K. ile M.K., kazanın etkisiyle ağır şekilde yaralandı. Üç çocuktan biri olan Ş.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumu ciddiyetini korurken, hastanelerde tedavileri sürüyor.

Olayla İlgili İncelemeler Sürüyor

Kazanın meydana gelme sebeplerini ve sorumluları belirlemek için jandarma ve polis ekipleri detaylı bir inceleme başlattı. Kaza yerinde yapılan ilk incelemelerde, çarpışmanın şiddeti ve araçların durumuna dair önemli ipuçları elde edildi. Gözaltına alınan tır sürücülerinin jandarmadaki işlemleri de devam ediyor.

Kaza Sonrası Yaşananlar

Kazanın ardından olay yerine gelen vatandaşlar, durumu büyük bir üzüntü ve endişeyle karşıladı. Olayın şokunu atlatamayan aileler ve yakınlar, hastanelerde yaralıların durumunu merakla takip ediyor. Kazanın meydana geldiği yol, bir süreliğine trafiğe kapatılarak temizleme çalışmaları yapıldı.

Toplumun Tepkisi ve Önlemler

Bölgede meydana gelen bu tür kazalar, toplumun trafikte daha dikkatli olunması gerektiğine dair çağrılarını yeniden gündeme getirdi. Yetkililer, trafik kazalarının önlenmesi için alınacak yeni tedbirler ve yapılacak iyileştirmeler üzerine çalışmalar başlattı. Bu tür kazaların tekrarlanmaması için hem sürücülerin hem de yetkililerin daha dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

“Kazanın ardından olay yerine hızla jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, yaralıları hemen kentteki hastanelere sevk etti.”

Kazanın meydana geldiği Diyarbakır-Ergani Karayolu Yaytaş Mahallesi mevkisinde, trafik güvenliği ve alınacak önlemler hakkında tartışmalar devam ediyor. Bu olay, bölgede trafik kazalarının ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.İHA

Haftanın Öne Çıkanları

Selçuk Ural: Hackerların Son Kurbanı

2024-07-27 09:39 - Teknoloji

Siverek Belediyesi'nden Özel Bireyler İçin Unutulmaz Etkinlik

2024-07-27 08:46 - Yaşam

Kazada Ağır Yaralanan Uğur Bayrak, 10 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

2024-07-27 21:00 - Yaşam

Yüzer GES'ler İçin Türkiye'nin En İdeal İli Hangisi?

2024-07-27 09:31 - Teknoloji

Siverek Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Enver Akçiçek, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2024-07-31 12:03 - Gündem

Fenerbahçeli Tıp İnsanları Vakfı'ndan Siverek'te Eğitime Destek

2024-07-30 08:37 - Gündem

İbrahim Tatlıses Torunlarıyla Unutulmaz Anlar Yaşadı

2024-07-28 13:30 - Yaşam

Güzide Pütün'den Yılmaz Güney Kitabı

2024-07-27 10:24 - Yaşam

Süveyda Sevgi Noktası'nda Özel Misafirlerle Kültür ve Dostluk Buluşması

2024-07-27 15:10 - Gündem

Siverek’te Domates Kurutma Alanları İnceleniyor

2024-08-02 08:23 - Ekonomi

İlgili Haberler

Şanlıurfa’da İstikrar Kararı: Vali Şıldak ve Emniyet Müdürü Aksoy Görevine Devam Ediyor

09:59 - Asayiş

Şanlıurfa’da Narkotik Hattına Büyük Darbe: Sokak Satıcılarına Eş Zamanlı Baskın

09:27 - Asayiş

Okullarda Yeni Güvenlik Mimarisi: Gece Bekçileri ve Korucular Eğitim Yuvalarında

09:26 - Asayiş

Siverek’te Gece Karanlığını Silah Sesleri Deldi: İş Yerine Kurşun Yağmuru

08:32 - Asayiş

Siverek’te Yasa Dışı Bahis Şebekesine Jandarma Darbesi: 14 Şüpheli Yakalandı!

11:43 - Asayiş

Günün Manşetleri

Şanlıurfa'ya Sağlık Bakanlığından 109 Yeni Hekim Ataması

14:28 - Sağlık

Siverek Karayolunda Güvenlik Alarmı: Başkan Bozdağ’dan Hayati Çağrı

13:53 - Gündem

Şanlıurfa’da Minik Kalpler Geleneksel Şenlikte Bir Araya Geldi

12:13 - Gündem

Ateşle Şekillenen Bir Asrın Hikayesi: Devrek’te Kalaycılık Geleneğine Vefa Ziyareti

11:38 - Gündem

Siverek Kalesi’nde Tarihi Buluşma: Dev Kormışkan Kültür Festivali İçin Geri Sayım

11:30 - Gündem